מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות לבדיקת דם סכרת הריוןהילה21/08/2009
שלום, אני בהריון מטופלת בקלקס 60 מ"גן, ויש לי MHTFR הומוזיגוט-רקע כללי.
תוצאות העמסת סוכר 100 מ"ג:
בצום - 86.6
לאחר שעה - 169
לאחר 2 שעות - 108
לאחר 3 שעות - 52.2
נדמה לי שהמדדים תקינים כי בסך הכל הם עומדים בנורמה אבל בזמן
של הבדיקה השלישית הרגשתי נורא, נהיה לי חם וסחרחורת ואח"כ נהיה לי קר ומיד האחות הביאה לי משהו לאכול.
שאלתי היא - האם זה נראה כמו סכרת? כי בסך הכל המדדים בטווח הנורמה (נדמה לי).
תודה רבה מראש על ההענות.
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף עוד משהו
הילה21/08/2009כשהרגשתי לא טוב היו לי רעידות בכל הגוף בנוסף לסחרחורות ולחולשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכרת הריונית
ד``ר רוזני אברמוף-נס21/08/2009שלום
את סובלת ממחלה גנטית עם נטיה לקרישיות יתר ורידית ולכן הטיפול בCLEXAN
לגבי בדיקות הסוכר: היא תקינה (נורמה בצום פחות מ-95 לאחר שעה פחות מ180 לאחר משעתיים פחות מ-155 ולאחר 3 שעות פחות מ-140 .
מה שקרה לך כעבור שלוש שעות היא בעצם ירידה סוכר (אשר אינה קשורה לסוכרת) וגורמת לתופעות שציינת מטה (תחושה כללית לא טובה, רעד וכו) גם דבר זה די שכיח בהריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)