מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעילות בלוטת התריס ועיניים בולטוענת24/08/2009
לפני כ- 4 חודשים בבדיקות דם שגרתיות נמצא שה- TSH שלי היה גבוה (11.85) ואובחנתי בתת פעילות בלוטת התריס עברתי את כל הבדיקות והרופא רשם לי כדור אלטרוקסין פעם ביום.
הבלוטה מאוזנת כרגע אבל אני לא מסוגלת להסתכל על במראה ובתמונות של עצמי...אני פשוט מיואשת
מאשה נאה ויפה אני נראית כמו מפלצת...העיניים שלי בולטות שקים שחורים מתחת לעיניים ואני ממש מרגישה שהתעוותו לי הפנים...
מה עושים??? האם יש סיכוי לחזור ולהראות נורמלית??
מהמיואשת... :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים בולטות
ד''ר זהר לנדאו27/08/2009שלום רב,
לעיתים יש עיניים בולטות במצב של יתר פעילות של בלוטת התריס.
אני מציעה לחזור על בדיקות הדם לתפקוד בלוטת התריס לראות מה קורה.
שינויים במבנה הפנים יכולים להיות בזמן ירידה ניכרת במשקל או עליה במשקל - אולי בכך מדובר.
יש מצבים רפואיים נוספים היכולים לגרום לשינוי במבנה הפנים.
אני מציעה לפנות לרופא המשפחה שלך עם תמונות קודמות כדי שייתרשם וישלח בירור בהתאם למצב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)