אלדקטון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אלדקטון
    aukv
    04/09/2007

שלום
    שלום כבר שאלתי אותך שאלה ואני עדיין לא מבינה כבר נואשתי מרופאים פרטיים עד היום לא קיבלתי תשובה ברורה כל רופא שולח אותי לעשות כל מיני בדיקות מוזרות.
    אני בת43 נטלץי 10 שנים דיאנה בגלל הורמון זיכרי שעצר לי את הנשירה לאחרונה אני סובלת מלחץ דם גבוה והדיאנה מחמירה את הבעיה רופא משפחה המליץ לי על האלדוספירון שזה כדור ללחץ דם וגם יפתור לי את בעית הנשירה מאחר והכדור נוגד הורמון זיכרי ואכן הכדור עזר לי במשך מספר חודשיים בשבועיים האחרונים שוב התחילה נשירה ורופא משפחה אמר שהבעיה עם האלדוספירון זה הביטואציה וכל מספר חודשיים צריך לעלות קצת וגם ככה הלחץ דם שלי גבוה אז זה יעשה את 2 הפעולות שתיתי 100 מ"ג ועכשיו 150 מ"ג פעם ראשונה עד שהכדור עזר לי עברו 4 חודשיים האם גם עכשיו עם התוספת של 50 מ"ג תוצאות אני אראה רק כעבור מספר חודשיים? אגב אין לי תופעות לוואי מהכדור ומקפידה כל חצי שנה לעבור בדיקות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלדקטון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה של: aukv

פרופ' רפאל לובושיצקי
    05/09/2007

הטפול שניתן לך עם אלדקטון על ידי רופא משפחה בשל יתר לחץ דם. אלדקטון הוא חמא משתן קל. איננו תרופת הבחירה לטפול ביתר לחץ דם. יש תארופות יעילות ממנו.
    אם היה לך עדף של הורמון זכרי, עדיין איני יודע מה הסיבה לעדף זה. הסברתי לך בפרוט שיש מספר סיבות לכך. בהתאם לסיבה ננקטת גישה טיפולי.
    לאמר שיש הורמון זכרי בעדף ללא תאור המערך ההורמונלי האחר של הגוף ועקב כך לתת אלדקטון זה פשטני ולא מעיד על הבנת הנושא.
    אני מאד רוצה לעזור לך, אך לא ניתן על סמך משפט או שניים באינטרנט לאבחן ולהחליט על טפול.
    הפורום נותן אינפורמציה כללית בלבד.
    לדעתי את צריכה לפנות לאנדוקרינולוג מנוסה לפתרון בעיתך,ולא לרופא משפחה.
    פרופ לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו