מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלדקטוןaukv04/09/2007
שלום
שלום כבר שאלתי אותך שאלה ואני עדיין לא מבינה כבר נואשתי מרופאים פרטיים עד היום לא קיבלתי תשובה ברורה כל רופא שולח אותי לעשות כל מיני בדיקות מוזרות.
אני בת43 נטלץי 10 שנים דיאנה בגלל הורמון זיכרי שעצר לי את הנשירה לאחרונה אני סובלת מלחץ דם גבוה והדיאנה מחמירה את הבעיה רופא משפחה המליץ לי על האלדוספירון שזה כדור ללחץ דם וגם יפתור לי את בעית הנשירה מאחר והכדור נוגד הורמון זיכרי ואכן הכדור עזר לי במשך מספר חודשיים בשבועיים האחרונים שוב התחילה נשירה ורופא משפחה אמר שהבעיה עם האלדוספירון זה הביטואציה וכל מספר חודשיים צריך לעלות קצת וגם ככה הלחץ דם שלי גבוה אז זה יעשה את 2 הפעולות שתיתי 100 מ"ג ועכשיו 150 מ"ג פעם ראשונה עד שהכדור עזר לי עברו 4 חודשיים האם גם עכשיו עם התוספת של 50 מ"ג תוצאות אני אראה רק כעבור מספר חודשיים? אגב אין לי תופעות לוואי מהכדור ומקפידה כל חצי שנה לעבור בדיקות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: aukv
פרופ' רפאל לובושיצקי05/09/2007הטפול שניתן לך עם אלדקטון על ידי רופא משפחה בשל יתר לחץ דם. אלדקטון הוא חמא משתן קל. איננו תרופת הבחירה לטפול ביתר לחץ דם. יש תארופות יעילות ממנו.
אם היה לך עדף של הורמון זכרי, עדיין איני יודע מה הסיבה לעדף זה. הסברתי לך בפרוט שיש מספר סיבות לכך. בהתאם לסיבה ננקטת גישה טיפולי.
לאמר שיש הורמון זכרי בעדף ללא תאור המערך ההורמונלי האחר של הגוף ועקב כך לתת אלדקטון זה פשטני ולא מעיד על הבנת הנושא.
אני מאד רוצה לעזור לך, אך לא ניתן על סמך משפט או שניים באינטרנט לאבחן ולהחליט על טפול.
הפורום נותן אינפורמציה כללית בלבד.
לדעתי את צריכה לפנות לאנדוקרינולוג מנוסה לפתרון בעיתך,ולא לרופא משפחה.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)