מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עור גוף + עפעפייםשלי09/09/2009
דוקטור שלום.
אני בת 35.
לפני כחודשיים התחלתי לשים לב כי העור שלי בכל הגוף נראה לא טוב. כאילו שהוא הזדקן בפתאומיות, השתנה בבת אחת. העור נראה מקומט. אני רואה ממש פסים על העור+עור מקומט. בכתפיים, רגליים, זרועות, ברכיים. באיזור הברכיים הופיעו פתאום 4 שטחים קטנים של עור מקומט ורפוי.
בנוסף, הנקבוביות עור בכל הפנים שלי פתאום נראות גדולות יותר ורבות יותר. זה בולט במיוחד במצח והרקות.
ביצעתי בדיקות דם רגילות לפני 4 חודשים והכל היה תקין.
כמו כן, לאחרונה, בשל בעייה זו + בעיית עפעפיים עליונים נפוחים מזה 7 חודשים, הייתי גם אצל רופא עור. ביצעתי בדיקות דם והכל יצא תקין.
(הבדיקות:HEMOGLOBIN A1C%, ANTINUCLEAR AB,LG-E TOTAL,THYROGLOBULIN AB,TSH,T3-FREE, T4-FREE)
מה זה יכול להיות? אני מאוד מתוסכלת משתי בעיות אלה.
איזה עוד בדיקות עליי לבצע? לאן עליי לפנות?
אני נוטלת גלולות למניעת הריון (יסמין) מזה 13 שנה! אולי יש קשר??
אולי חוסר ויטמינים?
אלרגיה?
מבקשת עזרה
תודה תודה תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט נוסף ...
שלי09/09/2009מבדיקה לפני מספר שנים, יש לי שחלות פוליציסטיות, וזו הסיבה לנטילת הגלולות, שמבטלת את ביטוי האקנה הקשה בפנים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עור
ד``ר רוזני אברמוף-נס09/09/2009שלום
נהגת נכון כאשר התייעצת עם רופא עור בנדון.
חשוב לשלול תת פעילות בלוטת תריס אשר אני מבינה נשלל.
אם את לא שקטה את יכולה להראות את הממצאים לרופא עור נוסף ולודא אם הוא מתרשם ממחלה או משינויים רגילים אשר חלים עם הגיל. לא הייתי מאשימה את הגלולות בכך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דר' רוזני. האם תוכלי
שלי10/09/2009להביט בתוצאות?
hemoglobin a1c% - 5.4%
antinuclear ab - negative
thyroglobulin ab - 20 iu/ml
lg-e total - 4.4 iu/ml
tsh - 3.05 miu/l
t3-free - 4.2 pmol/l
t4-free - 13.5 pmol/l
מודה לך מקרב לב!
יום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)