התייעצות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    שיפי
    11/09/2009

שלום,

בצפייה אקראית בתוכנית טלוויזיה שעסקה בסכרת גיליתי להפתעתי שאני בעלת סימפטומים רבים.עיינתי בתוצאות של בדיקות דם שערכתי לפני מספר חודשים ובבדיקת סוכר (שנערכה ללא צום)התוצאה שהתקבלה היא 88.קראתי באחד האתרים שעוסקים בנושא שבבדיקה ללא צום הערכים של חולי סכרת הם גבוהים מ-200.האם זה אומר שאני לא צריכה לעשות בדיקה נוספת או שעדיף לעשות בדיקה מחודשת?תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטומים של סוכרת

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    12/09/2009

שלום
    ערך של 88 הוא תקין בין אם בצום ובין אם לאחר האוכל. האבנה של סוכרת מתבססת על סוכר בצום של 126 ומעלה ובנוכחות סימפטומים מעל 200. זה לא אומר שחייב להמצא ערכים מעל 200.
    הסימפטומים לעיתים לא אופיינים רק לחולי סוכרת ולכן כדאי לבדוק גם אפשרויות אחרות לגבי הסימפטומים.
    בכל מקרה כדאי לבדוק גם סוכר בצום ולראות איפה את עומדת אך הסיכוי שיש לך סוכרת הנו קטן מאד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימפטומים

שיפי
    12/09/2009

נרגעתי מעט...הייתי שמחה אם יכולת לציין ממה עוד יכולים להיגרם הסימפטומים שלי(יובש בפה,הליכה תכופה לשירותים,עייפות,רעב פתאומי)כך שיהיה לי משהו ממשי אותו אוכל לבקש מהרופא לבדוק(פעם אחרונה שהתלוננתי על זה הוא שלח אותי לבדיקת שתן)תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו