מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור מוזרלילי22/09/2009
שלום רב! אני בעלת שחלות פוליציסטיות ובעקבות זה לא יכולה להכנס להריון כבר 6 שנים. בטיפול בבית חולים לקראת ההפריה חוץ גופית. עקב רמת הורמונים גבוה נשלחתי לאנדוקרינולוגיה לעשות בירור ואיזון. לוקחת דקסמטאזון 0.25 כבר חתי שנה. המחזור שלי היה לפני זה סדיר מאוד - 30 יום. עכשיו משהו קרה וכבר4 חודשים ברציפות ביום 18-19 אני מקבלת הפרשות כמו מחזור רק בכמות קטנה יותר ובתאריך שאני אמורה לקבל מחזור לפי 30 יום מגיע מחזור אמיתי. אני כבר לא יודעת מה לעשות. הייתי אצל רופאת נשים היא אמרה שזה נורמלי. אבל מה נורמאלי להיות כל החודש במחזור עם הפסקה לשבוע . מה אני צריכה לעשות? האם כל זה מהסטרוידים שאני לוקחת? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מוזר
ד''ר זהר לנדאו22/09/2009שלום רב,
לעיתים יש דימום, קל, באמצע מחזור. נראה כי בזה מדובר.
להבנתי הדימום הזה אינו קשור לטיפול בסטרואידים.
אני מניחה שהטיפול הזה ניתן לך באופן זמני עקב רמות גבוהות של הורמונים. אם הרמות הסתדרו נראה לי שכדאי להמשיך בטיפול בשלב זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)