גלולות - שיעור

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• גלולות - שיעור
    מיכל
    22/09/2009

שלום !
    התחלתי לנטול גלולות אסטל לפני שבוע .
    בעלון הדרכה כתוב שמתחילים ליטול מהיום הראשון של המחזור וכך עשיתי .. במהלך 7 הימים האלו התרחש המחזור כהרגלו , האם זה נורמלי ? מה זה אומר ?כי הבנתי שהדימום אמור להעצר מהיום הראשון ורק אחרי 21 ימים מתבצע המחזור .
    פשוט התבלבלתי לגמרי ..

תודה רבה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות - שיעור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות

ד''ר זהר לנדאו
    24/09/2009

שלום רב,
    המחזור שאת מתארת נורמלי לגמרי. את אמורה לקחת את הגלולות במשך 21 יום ואחר הפסקה של 7 ימים. המחזור יופיע בזמן ההפסקה של הגלולות.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ..

מיכל
    25/09/2009

לא נראה לי שבדיוק הבנת למה התכוונתי ..
    התכוונתי שבזמן נטילת הגלולות התקיים לי המחזור ..
    אז חשבתי אולי זה בגלל שרק התחלתי, אבל גם אחרי 7 הימים של המחזור ( מחזור רגיל ) נמשכו הדימומים שבוע נוסף בערך ( ממש חלש ) ועדין ממשיך לצאת פה ושם קצת דם .. כל זה בזמן נטילת הגלולות .. בכלל לא הגעתי עדין ל21 גלולות אני רק בגלולה ה- 12 .
    אז מה זה אומר ? זה מעיד על מצב מסויים ? צריך להפסיק ?

תודה רבה מראש !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

ד''ר זהר לנדאו
    25/09/2009

שלום רב,
    תמשיכי לקחת את הגלולות. במחזור הבא או שיבוא אחר כך המחזוריות של הדימום תסתדר.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו