מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר מאיה איש שלום
- tshעדי10/09/2007
שלום ד"ר , רציתי להתיעץ איתך בתוצאות הבדיקות האחרונות שעשיתי:
TSH 8.59האם זה גבוה? ב05 ו06 יצא לי ערך 2.82
בנוסף FT4 יצא 13.2 (לעומת 14.1 בשנים קודמות)
prolactine 81
LH 16.8
FSH 8.2
ספירת דם וכימיה בדם הכל בנורמה, אך הכולסטרול גבוה.
אני אציין שאני 7 חודשים לאחר לידה רק השבוע הפסקתי להניק וטרם קיבלתי מחזור.
הבדיקות עשיתי כי אני מרגישה עייפות כרונית, חולשה, סחרחורות, בעיות ריכוז, עצירות.
מה פירוש התוצאות שקיבלתי, האם תת פעילות בלוטת התריס יכול לגרום לתופעות אלו וגם לכולסטרול גבוה?
מה אתה ממליץ לעשות הלאה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר tsh
פרופ' רפאל לובושיצקי10/09/2007כנראה שאת מפתחת תת תפעילות של בלוטת התריס שלאחר לידה מה שמכונה בשפה המקצועית POSTPARTUM THYROIDITIS.
אני ממליץ שתפני לאנדוקרינולוג להערכה האם צריך טפול, מתי וכיצד לעקוב.
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)