סיכום הצום, שאלה לצום הבא.

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סיכום הצום, שאלה לצום הבא.
    סוכרתי דתי
    29/09/2009

ביום שלפני הצום אכלתי כרגיל + תרופות (שלש גלוקופז' +אמריל 1*1מ"ג) והייתי די מאוזן (לפחות בהגדרה שלי לאיזון..)(-בבוקר קצת גבוה 155 ובמשך היום שעתיים לאחר ארוחות 150-180)
    ארוחה מפסקת לקראת הצום: מרק עם עוף מבושל+פרוסות חלה..

הצום עצמו עבר מבחינת הרגשה כללית, נהדר!, ללא תרופות. (רק הייתי רעב וצמא, לא יותר מזה..)
    הבעיה (אולי): סיימתי את הצום עם 380 (!) מה זה אומר??

לאחר מכן אכלתי בצורה לא מבוקרת.. (שלש פרוסות עוגת דבש עם כוס קפה..) וירד ל 280. בהמשך, לאחר כחצי שעה אכלתי צלחת מרק עוף עשיר + אטריות ומנה קטנה של קוגל תפו"א
    וכחצי שעה לאחר ארוחה זו הייתי 320.

חצי שעה לאחר מכן יצאתי להליכה ספורטיבית של כ 45 דק' ובחזרתי, לאחר חצי שעת מנוחה, הייתי 235.

בבוקר היום: 156

שאלתי למומחים היא: מה אומרים הנתונים הנ"ל לגבי תוכניותי לצום בשנה הבאה, כיצד להתכונן לצום הבא, האם בכלל מותר לי לצום כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכום הצום, שאלה לצום הבא.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת וצום

ד''ר זהר לנדאו
    29/09/2009

שלום רב,
    אני סבורה כי במידה ואתה מאוזן טוב כל השנה והצום חשוב לך הרי גם אם הרמות גבוהות יום אחד, אפשר לקבל זאת.
    יחד עם זאת יש צורך לתכנן את הצום עם הרופא שלך. יש תרופות, אלו שאינן גורמות להפרשה מהירה של אינסולין היכולות להלקח בצום ויש כאלו שלא ניתן לקחתן.
    צריך לעבור על רשימת התרופות בפרטנות ולתת תכנית מסודרת.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו