צריכת סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• צריכת סוכר
    משה
    03/10/2009

אני מתאמן כמה שנים רץ ושוחה התזונה שלי לא היתה מאוזנת הגזמתי וקיצצתי בפחממה במשך הזמן התחיל לי כאב ברגל שמאל שהיה מפסיק באכילה של פחממה ממש השריר מתקשה המשכתי בספורט בדיקות דם תקינות העמסות סוכר, גב
    עם הזמן אפילו שהייתי אוכל לחם מקמח מלא התחיל לי סטרס בגוף כאבי שרירים
    ורק לחם לבן שהוא כנראה ממש סוכר גרם לי להרגיש טוב
    כרגע הגעתי למצב ממש שאני לא ישן בלילה אין לי תאבון רק סוכר מרגיע לי את הגוף פותח לי את התאבון ואני מרגיש נפילות סוכר במשך היום ממש קשה לתפקד
    יכול להיות שנכנסתי לאימון יתר ועקב החוסר תאבון לגוף שלי יש מחסור בפחממות ורק סוכר זמין גורם לו להתאושש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכת סוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת סוכר

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    03/10/2009

שלום
    אני מציעה לך להתייעץ עם אנדוקרינולוג (כדי לדעת מתי אתה זקוק לסוכר ומהם הסימפומים ) לשלילת גידול נדיר המפריש אינסולין ויכול לגרום לירידות סוכר. פרט לכך באופן עקרוני פחמימה היא פחמימה ורק קצב הספיגה איטי יותר.
    לגבי תזונה וצריכת פחמימות בזמן אימון אינטנסיבי צריך להתייעץ עם דיאטנית המומחית בתחום.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו