נדודי שינה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה
    אהרון
    11/10/2009

שלום,
    אני בן 23 וסובל בערך 6 שנים מנדודי שינה קשים ביותר. כתוצאה מכך אינני מסוגל לעבוד או לתפקד בכלל במשך היום. עשיתי בדיקת שינה אך לא נמצאה בעיה. גם מבחינה נוירולוגית לא נמצאה בעיה.
    אז רציתי לדעת אם יש בעיות אנדוקריניות שיכולות להיות גורם לבעיות שינה כמו שלי?
    אני גם סובל מתת פעילות של בלוטת התריס ואני מטופל באלטרוקסין ומאוזן. אז עשו לי את הבדיקות האנדוקרינויות הכלליות. אך רציתי לדעת אם יש עוד משהו שעדיין לא בדקו שיכול להיות הגורם למצוקותי.

תודה,
    אהרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדודי שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה

ד''ר זהר לנדאו
    11/10/2009

שלום רב,
    מהבחינה האנדוקרינית נדודי השינה יכולים להגרם מיתר פעילות של בלוטת התריס. כמו כן במצבים בהם מופרשים הורמוני הסטרס ביתר. אז יש תסמינים נוספים כמו דופק מהיר בהתקפים, הזעה התקפית, שלשולים ועוד. אם יש לך את התסמינים הללו יש מקום לברר גם לכיוון זה.
    כדאי לציין כי סיבה זו הינה נדירה ביותר. נדודי שינה הינם דבר שכיח מאד. במידה ולא אובחנו בעיות מיוחדות במעבדת השינה ניתן לנסות כדורי שינה. כמובן בעצה אחת עם הרופא המטפל שלך.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו