שינוי קיצוני בשיער

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שינוי קיצוני בשיער
    נדב
    26/10/2009

שלום רב
    בן 29
    לפני כשנה שמתי לב שהשיער הראש מתחיל להיות דק והתחלתי לאבד שיער בגוף
    מאז אני חי בסיוט
    הייתי אצל הרבה רופאים כולל רופאי עור שנתנו לי פרופסיה ועשיתי המון בדיקות שכולם יצאו תקינות
    אחרי טיפול לא מוצלח של 5 חודשים בפרופסיה שבמהלכו איבדתי המון שיער וגם נעשיתי חלק בכמה מקומות בגוף
    ביקשתי מהרופא הפנייה לאנדוקרינולוג שהוא לפי בקשתי עשה בדיקות מקיפות, 4 חודשים אחרי הפסקת טיפול הפרופסיה - חשוב להדגיש
    כל הבדיקות יצאו תקינות חוץ מטסטוסטרון חופשי
    Free Testosterone pmol/L 25.54
    אחרי זה נשלחתי לעשות בדיקת MRI ראש שנמצאה תקינה
    מעבר לזה האנדוקרינולוג לא עזר וסירב לתת לי טיפול בטסטוסטרון שמא זה יגביר את הנשירה
    מאז החלפתי רופאים ועשיתי עוד המון בדיקות כולל בדיקות אולטרא סאונד אשכים ויתרת הכליה שנמצאו תקינות
    השיער בראש ממשיך להיות דק יותר ויותר מידי חודש וניתן לראות זאת בבירור ואני מאוד מודאג מהמצב
    הייתי פחות מתייחס אם זה היה שיער גוף בלבד שהוא גם נעשה רק
    אבל המצב משפיע עלי ברמות שאני מאוד חרד ולאחרונה עקב המצב התחלתי טיפול נגד חרדה
    אני מבקש אם יש סיכוי אפילו הקטן ביותר שתוכלו לעזור לי
    אני יעריך זאת
    נדב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי קיצוני בשיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בשיעור

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    26/10/2009

שלום
    התקרחות והגברת שיעור בגוף הן תופעות של עודף טסטוסטרון ומצד שני ירידה בשיעור בגוף אך לא בראש היא תופעה שנובעת מחוסר טסטוסטרון.
    במידה ואתה לא שלם עם היעוץ האנדוקריני הראשון תתייעץ עם עוד אנדוקרינולוג.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו