מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי קיצוני בשיערנדב26/10/2009
שלום רב
בן 29
לפני כשנה שמתי לב שהשיער הראש מתחיל להיות דק והתחלתי לאבד שיער בגוף
מאז אני חי בסיוט
הייתי אצל הרבה רופאים כולל רופאי עור שנתנו לי פרופסיה ועשיתי המון בדיקות שכולם יצאו תקינות
אחרי טיפול לא מוצלח של 5 חודשים בפרופסיה שבמהלכו איבדתי המון שיער וגם נעשיתי חלק בכמה מקומות בגוף
ביקשתי מהרופא הפנייה לאנדוקרינולוג שהוא לפי בקשתי עשה בדיקות מקיפות, 4 חודשים אחרי הפסקת טיפול הפרופסיה - חשוב להדגיש
כל הבדיקות יצאו תקינות חוץ מטסטוסטרון חופשי
Free Testosterone pmol/L 25.54
אחרי זה נשלחתי לעשות בדיקת MRI ראש שנמצאה תקינה
מעבר לזה האנדוקרינולוג לא עזר וסירב לתת לי טיפול בטסטוסטרון שמא זה יגביר את הנשירה
מאז החלפתי רופאים ועשיתי עוד המון בדיקות כולל בדיקות אולטרא סאונד אשכים ויתרת הכליה שנמצאו תקינות
השיער בראש ממשיך להיות דק יותר ויותר מידי חודש וניתן לראות זאת בבירור ואני מאוד מודאג מהמצב
הייתי פחות מתייחס אם זה היה שיער גוף בלבד שהוא גם נעשה רק
אבל המצב משפיע עלי ברמות שאני מאוד חרד ולאחרונה עקב המצב התחלתי טיפול נגד חרדה
אני מבקש אם יש סיכוי אפילו הקטן ביותר שתוכלו לעזור לי
אני יעריך זאת
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בשיעור
ד``ר רוזני אברמוף-נס26/10/2009שלום
התקרחות והגברת שיעור בגוף הן תופעות של עודף טסטוסטרון ומצד שני ירידה בשיעור בגוף אך לא בראש היא תופעה שנובעת מחוסר טסטוסטרון.
במידה ואתה לא שלם עם היעוץ האנדוקריני הראשון תתייעץ עם עוד אנדוקרינולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)