מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוכר לא מאוזןללי28/10/2009
שלום.יש לי סכרת סוג 2.אני בת 30.
במשך תקופה מסוימת ערכי הסוכר שלי היו מאוזנים.בזמן האחרון המכשיר הביתי מראה כול פעם משהו אחר-40,150,250,400
בבדיקות דם הסוכר בצום-120
סוכר ממוצע תקין-4.9
מדוע זה קורה?
אציין רק שבדקתי את המכשיר והוא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי סוכר במד הסוכר
ד''ר זהר לנדאו28/10/2009שלום רב,
האם הערכים השונים שאת מקבלת הם באותו הזמן או בימים שונים?
אם מבאותו הזמן (כלומר בהפרש של דקות מבדיקה לבדיקה) יש בעיה טכנית בבדיקה (גודל הטיפה, קוד של הסטיקים וכו').
אם מדובר בימים שונים - הרי יש השפעה של המזון אותו את אוכלת, פעילות גופנית, מחזור וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ללי30/10/2009השוני בבדיקות הוא בימים שונים,לא דקה אחרי דקה.
אני גם חשבתי שזה קשור לאוכל וספורט ודברים כאלה אבל הרופא מתפלא כי הוא אומר שהסוכר בבדיקות דם טוב.אז מה זה אומר,שהסוכר שלי מאוזן או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ שוב
ללי31/10/2009אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמות סוכר
ד''ר זהר לנדאו31/10/2009שלום רב,
את מציינת ערכים תקינים ולא תקינים של סוכר. רמות סוכר בסדר גודל של 400 מראות על חוסר איזון.
אני מבינה שרמת HbA1c תקינה (4.9), כך שזה די מוזר שיש ערכים מאד גבוהים.
נראה שיש צורך לחזור על הבדיקה.
האם כשאר את בודקת רמת סוכר ידייך נקיות? לעיתים יש קריאת רמת סוכר גבוהה אם על הידיים יש משהו המכיל סוכר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ללי01/11/2009כן.אני שוטפת במים וסבון ומנגבת.(אמרו לי כבר להקפיד על זה).
לא יתכן שבגלל שיש לי פעם היפו, ופעם היפר אז התוצאות של ההמוגלוביןA1C טובות(כי זה מתקזז)?
יכול להיות שצריך לשנות לי את מינון התרופות בשעות מסוימות?אני לוקחת הרבה תרופות לסכרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמות סוכר
ד''ר זהר לנדאו01/11/2009שלום רב,
רמת HbA1c הינה משקפת את רמת הגלוקוז הממוצעת. בהחלו יתכן שלאדם עם תנודות משמעותיות בערכי הסוכר הנעים בין ערכים גבוהים לנמוכים יהיה HbA1c תקין.
בכל אופן בדרך כלל לא מגיע לערך כל כך נמוך, כמו שאת מציינת.
מציעה להתייעץ עם הרופא שלך לגבי שינוי בטיפול התרופתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)