מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה על סכרת הריוןמאיה11/11/2009
שלום רב,
אני בשבוע 34 להריוני הראשון, העמסת סוכר 50 גרם יצאה 153 ולכן ביצעתי העמסה של 100 גרם שיצא בא ערך אחד גבוה ( בצום- 76 שעה אחרי - 192 ואחר כך זה היה בטווח). הרופאים טוענים שאין זה סכרת הריונית - לא לדאוג. למרות זאת , אני התחלתי באיזון דיאטה ואני באמת מנסה לא לחטוא יותר מידי ובודקת רמות סוכר לפני ואחרי ארוחות. במהלך היום - אין לי בעיה עם ערכי הסוכר (אלא אם כן אני טוחנת אוכל - חד פעמי...) - שעתיים אחרי ארוחה הם תמיד מתחת ל120 ושעה אחרי מתחת ל 130. אבל- הערכים שלי בצום לפי מה שהבנתי הם גבוליים - רב הזמן יוצא לי 89-95 והיום בבוקר יצא לי 99 שהבנתי שזה גבוה.
האם ערכי הצום הם מאוד גבוהים וכיצד ניתן לשפר? האם צריך לפנות לרופא עם ערכים אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי סוכר בהריון
ד''ר זהר לנדאו11/11/2009שלום רב,
אני מבינה שערך של 99 הינו חד פעמי.
במידה ויש מספר פעמים ערך בצום מעל 90 פני לרופא שלך לשקול טיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)