דלקת בבלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• דלקת בבלוטת התריס
    יהודית
    12/11/2009

לפני כחודשיים הרגשתי רע מאוד ובדיקות דם הראו THS של 4.7 .הרופאה החליטה שאינני זקוקה לטיפול בגלל ערכים גבוליים (למרות שסבלתי נורא ואינני מבינה למה נותנים לסבול סתם).
    לאחר כשבועיים המשכתי להרגיש רע והתעקשתי שיש לי בעיה בצוואר .נשלחתי לעשות אולטרסאוד שהראה דלקת של בלוטת התריס.רק לאחר עוד כשבועיים עשיתי בדיקת דם חוזרת והיה לי TSH של 22 .מאותו רגע קיבלתי ELTROXIN במינון של 100 מק"ג ליום (כבר 3 שבועות).
    הבעיה היא שאני עדיין מרגישה רע ולא יכולה לעשות שום מאמץ.אני מרגישה כאילו שיש לי דלקת גרון רק בלי הכאבים אבל עם חולשה נוראית שמגבילה אותי מאוד.

האם ככה זה אמור ליהיות?לא הייתי כבר אמורה להרגיש טוב?
    יש לי ביקור חוזר לאנדוקרינולוג רק בעוד חודש.יש הצדקה לחזור כבר עכשיו על הבדיקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בבלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בבלוטת תריס

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    13/11/2009

שלום
    יתכן וסבלת מדלקת בבלוטת תריס. לעיתים ההתאוששות איטית ויכול לקחת מספר חודשים (2-3 חודשים) עד שמרגישים טוב יותר. אין טעם לחזור על בדיקת TSH כאשר חלפו פחות מ4-6 שבועות.
    התור ל אנדוקרינולוג סביר
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו