מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התרופה משפיעה עלי לרעהשמחה13/11/2009
שלום
אני בת 53 לא שמנה אבל בעלת משקל עודף באיזור המתניים.
עברתי לפני 4 שנים ניתוח להסרת גידול שפיר בתריסריון.
לאחרונה סבלתי מהזעה ומחולשה .
עברתי בדיקות דם שגרתיות
בדיקת גלוקוז לאחר צום תוצאה היתה 115.
לאחר המסת סוכר נבקתי והתוצאה היתה 235
הרופאה רשמה לי גלוקומין .לקחתי חצי כדור בארוחת ת צהרים וחצי נוסף בארוחת ערב.
שעתיים לאחר נטילת חצי הכדור השני התחילו לי כאבי בטן וותחושת חולשה נוראית שהפסיקה רק לאחר נטילת שוקולד. הרופאה שינתה את זה לזנוביה לקחתי תרופה זו מספר ימים וסבלתי מכאבי ראש נוראיים בעיקר לאחר הארוחות .
בבדיקת דם לאחר שבוע בזנביה קיבלתי 119.
האם יש טיפול אחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לסוכרת
ד``ר רוזני אברמוף-נס13/11/2009שלום
אכן העמסת הסוכר אינה תקינה. לגבי טיפול נשאלת השאלה מהו הHBAIC שלך ובמידה ומעל 6.5 % אז יש מקום לטיפו תרופתי. הייתי ממליצה לנסות שוב GLUCOPHAGE פעם ביום בערב אפילו תחילה חצי כדור. זהו טיפול מצויין ןחבל לוותר עליו כי יתכן והתחלת יחסית במינון גבוה ולא בהדרגה.
קיימים טיפולים אחרים אך האחרים עלולים לגרום לירידות סוכר ולכן צריך לראות את התמונה. אני ממליצה לך להתייעץ עם אנדוקרינולוג בפגישה מסודרת לצורך ביצוע הערכה מקיפה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)