תופעותלוואי

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תופעותלוואי
    יהודית
    23/09/2007

שלום
    נוטלת 10 חודשיים אלדקטון ללא תופעותלוואי כשהרופא העלה ל-150 מ"ג התחילה לי פריחה עם גרדת האם בגלל העלאת המינון? או שאם אני אלרגית לכדור אז גם במינון נמוך היה צריך להופיע פריחה? האם סתם צרוף מקרים והפריחה לא מהכדור? ואם מהכדור האם כשאני ארד במינון הפריחה תחלוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעותלוואי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעותלוואי

פרופ' רפאל לובושיצקי
    25/09/2007

יש לנסות לרדת במנון האלדקטון כגורם לתופעות לואי. המנון גבוה.
    פרופ לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלדקטון ופריחה

יורם
    22/07/2008

אני חולה כבד הלוקח 50 מ"ג אלדקטון ליום כדי למנוע מיימת. הרופא העלה את המינון ל 100 מ"ג ביום ואז הופיעה פריחה בצורת נקודות אדומות קטנות על החזה והגב אשר מגרדות בצורה חזקה. השאלה שלי האם הגורם לפריחה הוא המינון של 100 מ"ג או שזו סתם אלרגיה למשהו אחר ? הייתכן וזהו חלק ממחלת הכבד ( תפקודי כבד ירודים עקב שחמת ). ? האם התופעה נמצאה בחולים אחרים המשתמשים באלדקטון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יורם

ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין
    23/07/2008

התאור שאתה מתאר בהחלט יכול להתאים לתגובה אלרגית. בגלל סמיכות הארועים זה בהחלט יכול להיות מהאלדקטון. הייתי מתייעצת עם רופא אלרגיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו