גלידה 0% שומן ללא תוספת סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• גלידה 0% שומן ללא תוספת סוכר
    עדן דניאל
    29/11/2009

היי למומחים, הייתי אצל דיאטן שבנה לי תפריט אך היום הוא אמר לי שלא יהיה זמין ונתקעתי עם שאלה שאשמח אם תוכלו לענות לי.

בתפריט שהוא בנה לי יש ארוחת ערב כזאת:

2 פרוסות לחם מחיטה מלאה (עינן צהוב)
    100 גרם גבינה בולגרית 5%

עכשיו ככה, יש לי חולשה אחת מאד גדולה וזו התמכרות לגלידות 0% שומן של פלדמן.. זאת קופסא של 450 גרם יש בטעמי ריבת חלב/שוקו פקאן וכאלה.. ואני נורא אוהב לאכול קופסא כזאת נגיד ביום.

הערכים של קופסת גלידה כזאת זה: 300 קלוריות, 45 גרם פחמימה, 21 גרם חלבון, 3 גרם שומן.

רציתי לדעת אם ניתן לאכול קופסא אחת לארוחת ערב במקום הארוחה שהוא נתן לי, הערכים כמעט לחלוטין (גרם אחד לפה או לשם).
    בנוסף רציתי לדעת במידה ויש לי 2 ארוחות ביניים בתפריט שרשום לי שאני יכול לאכול פירות בכל אחד מהם עד 100 קלוריות (כלומר ביחד זה 200 קלוריות). האם אני יכול לאכול את הגלידה במקום 2 ארוחות הביניים האלה ובמקום הלחם שבארוחה הנ"ל? כלומר לחבר את הביניים ואת הארוחת ערב ואת החלבון (בולגרית) לאכול בארוחה אחרת במהלך היום.

הגלידה היא ללא סוכר וללא שומן.. מכילה אבקת חלב רזה, מלטיטול, גליצרול, עמילן מעובד חומרים מייצבים וספלנדה.

אשמח לתשובה בהקדם ! רב תודות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט

ד''ר זהר לנדאו
    29/11/2009

שלום רב,
    אני חושבת שהדבר הטוב ביותר להתייעץ עם דיאטן/ית לגבי התפריט.
    על פניו נראה לי שלא כדאי לאכול גלידה במקום הכל...
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו