מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ג'נוביה ונובונורםאריה10/12/2009
שלום
אני איש קבע, לאחר מעקף קיבה שלאחריו השלתי 32 ק"ג.
לפני הניתוח הייתי מחובר למשאבת אינסולין 55-70 יח' ליום.
לאחר הניתוח (כיום כ-5 חודשים) , התפטרתי מהאינסולין ב"ה וכיום אני מטופלב- 2 גלוקופג' ליום וג'נוביה 100 - התוצאות והערכים מצויינים.
הצבא אינו מאשר להנפיק לי את הג'נוביה (כיום אני קונה מכספי ובמחיר מלא) בטענה שלא ניסיתי תרופות אחרות ושתרופה זו אינה בסל הבריאות ומאשר לי גלובן או נובונורם בלבד.
שאלותיי:
האם התרופות שציינתי (המאושרות ע" הצבא) יכולות "לעשות את העבודה" כמו הג'נוביה?
כמדומני, ג'נוביה נמצאת בסל הבריאות (בביטוח מושלם בוודאות) האם אפשר לקבל אסמכתא או הפנייה לסל הבריאות כיום לאושש את טענתי?
הצבא אישר לי אינסולין שנים רבות, האם אפשר לקבל טבלת מחירים של עלות אינסולין לעומת ג'נוביה?
ומה עליי לעשות בכדי לשכנע את שלטונות הצבא בנחיצות הג'נוביה עבורי?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר JANUVIA
ד``ר רוזני אברמוף-נס11/12/2009שלום
ללא ספק הניתוח שעשית והירידה במשקל הם מבורכים.
גם NOVONORM לא בסל הבריאות בדומה לJANUVIA וכך כבר יש לך טענה לצבא.
JANUVIA נמכרת באמצעות ביטוחי הקופות בהנחה של 50% וגם זאת לדעתי טענה.
היתרון של JANUVIA שאינה גורמת להיפוגליקמיה ועליה במשקל ובמידה והנך מאוזן תוך טיפול בMETFORMIN וגלוקופאז אז הייתי ממשיכה את זה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)