מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעילות יתר בשבוע 33 בהריוןקרין16/01/2010
שלום, אני בשבוע 33 להריון עד שבוע 20 לערך הייתי מטופלת ב- PTU וכעת אני לא נוטלת תרופות לצורך האיזון .
במהלך ההריון כל שבוע שבועיים הייתי עושה בדיקות דם למעקב לפני כחודש הרופא המטפל טען שאין צורך יותר בבדיקות מספיק לעשות לפני הלידה אך אני בכל זאת עושה לצורך השקט הנפשי שלי ובשבועיים האחרונים הבדיקות קצת חורגות ואני קצת בלחץ
תוצאות הבדיקה ב- 30.12.09
TSH-0.3, FT4-13.3, FT3-4.23
תוצאות הבדיקה ב- 13.1.2010
TSH- 0.32, FT4 -13.6,FT3- 3.76
ה-TSH מתחת לטווח הנורמה 0.35 וה-FT3 ירד קצת ולפי מה שהבנתי מהרופא בהריון חשוב שה- FT3, FT4 יהיו תקינים האם זה לא יכול להזיק לקראת סוף ההריון אם ימשיך לרדת וללא מתן טיפול מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי בלוטת תריס בהריון
ד``ר רוזני אברמוף-נס16/01/2010שלום,
TSH בגבול התחתון של הנורמה מצביע דוקא על פעילות יתר של בלוטת תריס ומאחר ומדובר בירידה קלה ורמת FT4 וFT3 תקינות אז יש מקום למעקב בלבד. בעיקר חשוב לעקוב אחר תפקודי בלוטת תריס כחודש וחצי לאחר הלידה מאחר ויכולה להיות חזרה של פעילות היתר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות יתר בהריון
קרין20/01/2010תודה על התשובה אבל רציתי לדעת אם ה- FT3 ימשיך לרדת מתחת לגבולות הנורמה האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודי בלוטת תריס
ד``ר רוזני אברמוף-נס21/01/2010שלום,
רמת FT3 צריכה להיות בגדר הנורמה ולא מתחתיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)