חולה כ- 4 חודשים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• חולה כ- 4 חודשים
    אלמונית
    27/01/2010

שלום רב,
    אני חולה(בת 46) כ- 4 חודשים ,עייפה מאוד וברמת תפקוד מינימלית.
    חודש לפני שגילו אצלי את מחלת השימוטו,הרגשתי כבר רע מאוד ,מכל בחינה, למרות שכל מה שקשור לבלוטת התריס היה תקין.מרגע שהבדיקות הראו שיש בעית תפקוד בבלוטת התריס,קיבלתי טיפול ב-"אלטרוקסין" ולאחר חודשיים נתנו לי גם"פרוטין".
    כיום אני מאוזנת וחל שיפור ניכר בהרגשתי אך ככל הנראה יש לי בעיה נוספת שגורמת לי תסמינים נירולוגים שאינם קשורים לבלוטת התריס לכל דעות המומחים .גם בדיקות מרובות לא העלו דבר.
    האם מניסיונכם ידוע לכם על "פיזור"של נוגדנים שגם פוגעים בבלוטת התריס וגם באיברים אחרים?
    אולי מרגע שיש לי בעיה אוטואימונית, אני בעצם חשופה יותר לפגיעה באופן כללי?
    תודה לכל תשובה ולכל עצה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה כ- 4 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HASHIMOTOS THYROIDITIS

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    28/01/2010

שלום
    כפי שאת ציינת, עצם העובדה שיש לך HASHIMOTO אשר הנה מחלה אוטואימונית מעלה את הסיכון להתפתחות של מחלות אוטואימנויות אחרות ואת זה כדאי לבדוק.
    לא הבנתי מה זה "פרוטין"
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטין

אלמונית
    28/01/2010

היא תרופה נגד דיכאון. במקרה שלי המליצו לי עליה כי היא משפיעה על הסרוטונין וכך ארגיש יותר עירנית.נראה שזה עזר לי בהקשר הזה.הסכמתי לנסות כל דבר על מנת להרגיש יותר טוב....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו