טעות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• טעות
    סימה
    30/01/2010

שלום.אני בת 25.עם כמה מחלות כרוניות כולל שחלות פוליצסטיות אך ללא סכרת ברוך השם.
    יצאתי עכשיו מאשפוז בבית חולים.שם בטעות נתנו לי זריקה נגד סוכר גבוה.הרופאה התבלבלה עם מישהי ששם המשפחה שלה כמו שלי והאחות אמרה לה לתת את הזריקה אז היא באה אלי.עד שהאחות הסבירה לה שזה טעות זה היה מאוחר מידי.אני חשבתי שזה עוד סוג של אנטיביוטיקה שהייתי צריכה לקבל.
    בגלל שבמחלקה הזאת שמעתי מחולים שיש כול הזמן טעויות אז יצאתי מהר מהאשפוז ,לא רציתי להשאר אחרי מה שקרה.
    הרופאה הזאת אמרה לי שאין לי מה לדאוג ובגלל שיש לי שחלות פולצסטיות אז הזריקה לא תוריד את הסוכר הרבה.אבל אני מודאגת.האם כדאי לבקש מהרופא משפחה הפניה לבדיקות?זה לא מסוכן שאדם שאין לו סכרת יקבל זריקה כזו?הבנתי שאם הסוכר נמוך מאוד אז אפשר אפילו למות(לסבא שלי יש סכרת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעות

ד''ר זהר לנדאו
    30/01/2010

שלום רב,
    בדרך כלל השפעה של תרופה הניתנת בזריקה הינה מהירה מאד.
    קרוב לודאי שאם לא קרה לך דבר אז אין בעיה.
    בכל אופן לא ברור לי באיזו תרופה מדובר.
    תבררי באיזו תרופה מדובר והתייעצי עם רופא מהמחלקה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סימה
    01/02/2010

כבר יצאתי מהמחלקה.אני רוצה לדעת אם הזריקה לא יכולה לעשות לי נזק ולהוריד לי את הסוכר-כי אין לי סכרת.אני חושבת קראו לזריקה הינסולין או משהו כזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    01/02/2010

שלום
    לא ברור לי איזו זריקה קיבלת
    במידה ומדובר באינסולין אז האינסולין ארוך טווח עובד עד 24 שעות והאחרים אף פחות כך שאין לחשוש מתופעות מאוחרות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו