מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אדמומיות על הבטן וחשד לקרצינואידדניאל20/02/2010
שלום,
אני בחור בן 21, כבר כמעט שנתיים שאני סובל ממגוון תסמינים חוזרים ונשנים הכוללים בין היתר פריחה אדומה על איזור הבטן, החזה העליון או הצוואר שמופיעה מספר דקות ונעלמת. בנוסף לכך דבר מחשיד לגבי גידול נוירואנדוקריני (במיוחד גליקוגנומה) הוא שלאחרונה אני מבחין בפסים אדומים על פני הבטן באזורי קפלים שמשאירים אחריהן כתמי פיגמנטציה כהים!!!
יש לציין שבדיקת HIAA-5 תקינה, גלוקוז 103 בצום, פריטין 22, בילירובין מוגבר עד 2.8 מ"ג (רובו בלתי ישיר- 2.3).... מחכה כעת לתוצאת בדיקת כרומוגרנין A שביצעתי לפני מספר ימים.
תודה ואשמח לדעת מה משמעות התסמינים והאם באמת מעידים על גידול נוירואנוקריני? אם כן, איזו בדיקת הדמייה עליי לבצע כדי לאבחן זאת? (יש לציין CT בטן ללא הזרקת יוד תקין פרט לוריד נבוב תחתון מורחב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול נאורואנדוקריני
ד``ר רוזני אברמוף-נס21/02/2010שלום
מטבע הדברים בירורים כאלו הם מסובכים והסבירות שאכן מדובר בגלוקגונומה אשר הנו גידול נדיר יחסית בו הפריחה אינה מופיעה למספר דקות וקיימת גם עליה בערכי סוכר.
ההדמיה הראשונה היא CT עם חומר ניגודי מכוון ללבלב.
תופעה אחרת יכולה להיות תופעה אלרגית .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)