גלוקוז גבוה בתחילת הריון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• גלוקוז גבוה בתחילת הריון
    ענבר
    25/02/2010

שלום!

בת 29, בתחילת הריון (תחילת שבוע 7) ובבדיקות הדם שנשלחתי לעשות עם גילוי ההריון תוצאת גלוקוז בדם הייתה 194, ובשתן 500 (בצום)
    היום עשיתי בדיקה חוזרת, טרם התקבלה תשובה, אבל בגלוטומטר אצל האחיות בבדיקה מהאצבע יצא 204 (בצום)
    רופאת המשפחה הפנתה אותי בדחיפות להריון בסיכון גבוה. ואמרה שבגלל ראשוניות ההריון לא נראה שיש קשר, והכיוון הוא של סכרת שהתחילה עוד קודם.
    אציין כי אין לאף אחד במשפחה סכרת משום סוג, ולא היו לי תסמינים ברורים של סכררת בתקופה האחרונה.
    האם לדעתך רמות הסוכר קשורות להריון? האם יש לפנות גם למרפאת סכרת בנוסף להריון בסיכון?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלוקוז גבוה בתחילת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת שהתגלתה בתחילת ההריון

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    26/02/2010

שלום
    אני מסכימה שככל הנראה סבלת מסוכרת עוד לפני תחילת ההריון.
    קיימת חשיבות לאיזון סוכרת לעובר ובתחילה ההריון הטיפול היחידי שניתן הוא אינסולין.
    בכל מקרה לדעתי את צריכה להבדק גם ע"י רופא המשפחה/אנדוקרינולוג בשאלה אם מדובר בסוכרת מסוג 1 (המצאות קטנים בשתן) ואם כך אז יש מקום להתחלת טיפול מיידי באינסולין ואף הפניה לביה"ח.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו