מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- TSH גבוהעידית08/03/2010
ביום חמישי האחרון הוחזרו לי עוברים במסגרת IVF, לפני כשנה התחלתי לקחת אלטרוקסין 50 מ"ג ביום בגלל תת פעילות קלה (בערך 7.5). לאחר זמן מה של נטילת הכדורים הערך ירד ל- 0.26 ולכן האנדוקרינולוג הוריד לי את המינון לחמישה ימים כדור ביום, שישי חצי כדור ושבת לא לקחת ולאחר זמן מה עשיתי שוב בדיקה ויצא 2.97 פניתי לרופא כי הבנתי שעדיף שיהיה לכיוון 1.5 ועשיתי אתמול שוב בשיקה 4 חודשים אחרי הבדיקה האחרונה ויצא לי 7.85, אני לחוצה מאוד שמא זה יפגע בסיכוי להשתרשות העוברים או יפגע בהם במידה וישתרשו ורק ביום חמישי הרופא שלי נמצא.
מה לעשות? למי ניתן ללכת עוד היום כדי לשנות כבר את המינון שהערך ירד בחזרה???
האם יכול להיות שהכדורים של אסטרופם שאני לוקחת כשעתיים אחרי האלטרוקסין פוגגעים בספיגה שלו?
בבקשה תעזרו לי אני לחוצה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה...
עידית08/03/2010Free Thyroxine (FT4) - 16.7
Triiodothyronine Free FT3 - 4.01* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודי תריס
ד''ר זהר לנדאו08/03/2010שלום רב,
ה - TSH שלך גבוה במידה קלה, אני סבורה כי זה לא ימנע קליטת העוברים.
בכל אופן עליך להעלות מינון האלטרוקסין, אנא קבעי את המינון עם הרופא שלך.
אסטרופם אינו פוגע בספידת האלטרוקסין.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)