מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרולקטיןרינת21/03/2010
שלום,
עשיתי בדיקה לפרולקטין ויצא 714 (הנורמה59-617) נדמה לי. האם זה גבוהה? מה זה יכול להיות? אציין כי נטלתי תרופות אנטי דכאוניות למשך כמה שנים, אבל הפסקתי לפני 4 חודשים- האם יכול להיות קשר?
מאוד מודאגת...בבקשה ענו לי מהר! תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין
ד''ר זהר לנדאו21/03/2010שלום רב,
רמת הפרולקטין עולה בזמן סטרס (מתח) ואנו רואים רמה גבוהה כמו שאת מציינת לעיתים קרובות.
כאשר יש בעיה עם הפרולקטין בדרך כלל הרמות גבוהות הרבה יותר.
כמובן חשוב לקחת בחשבון מדוע נלקחה הבדיקה, אם במסגרת בדיקה שגרתית קרוב לודאי שהרמה גבוהה בשל במתח הכרוך בלקיחת הבדיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרולקטין
רינת22/03/2010אציין כי אני בת 33, הבדיקה לקחה עקב הפרשה מועטה של נוזל שקוף- לבנבן משתי השדיים אבל יותר מצד ימין. כרגע אם לוחצת חזק לעיתים יופיע מעט נוזל שקוף רק מצד ימין. הייתי אצל רופא משפחה והוא מלא הרגיש גושים בחזה המליץ על הבדיקה להורמון והתוצאת היו כפי שכתבתי. האם מדאיג? האם יכול לקרואת גם ללא בעיה בהורמון? האם יכול לקרואת סביב ביוץ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרולקטין
ד''ר זהר לנדאו22/03/2010שלום רב,
הפרשה מהשדיים יכולה להיות בשל תרופות, ביניהן תרופות פסיכיאטריות. וכן בשל גירוי מתמיד של הפטמות.
להערכתי בשלב זה כדאי לחזור על הבדיקה, במידה והתוצאה גבוהה להתקדם בבירור.
במידה והמחזורים שלך סדירים נראה כי אין מקום לדאגה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)