השמנה חמורה ביותר .......

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• השמנה חמורה ביותר .......
    אלמוני
    22/03/2010

אני סובל מהשמנה של BMI=36 . אני מאוזן מצוין לפי דברי הרופאים אבל רמות האינסולין שאני מזריק רק עולות ועולות ככל שעליתי במשקל בעקבות הפקסט שהשתמשתי בו במשך 4 שנים. ורק לפני 4 חודשים התחלתי להשתמש באבאפנטין, אבל אני ממשיך לעלות במשקל והאינסולין ממשיך פחות ופחות להשפיע .
    רופאי האנדרו שהייתי אצלם אומרים לי שאני מאוזן מצוין ואין לענין פתרון. האם יש דבר שכדאי לנסות כדאי לרדת במשקל ? פעילות גופנית היא לא אופציה כי אני סובל מכאבים מהפיברו .

אבחנות נוחכיות :

סוכרת סוג 1 : מטופלת בלנטוס פעמים ביום * 30 יחידות . המולוג 20 יחידות כפול 3 .
    פיברו שמטופל ב גאבאפנטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה חמורה ביותר .......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל לא עובדת. אני רק עולה

אלמוני
    22/03/2010

בבקשה תקראי את ההודעה הייטב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת מידע....

אלמוני
    22/03/2010

לפעמים הבעיה היא כל כך גדולה שאפילו 40 יחידות להומולוג בארוחה לא מצליחים להוריד סוכר כאשר כל מה שאני אוכל הוא כמה פרסות גבינה צהובה וקרקים ו-2 קרקים דיאטטים.( 5 גרם פחמימות כל אחד ) .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכרת והשמנה

ד''ר זהר לנדאו
    22/03/2010

שלום רב,
    לעיתים אצל אנשים עם סוכרת מסוג 1 יש בנוסף תנגודת לאינסולין. נראה כי יש לך תנגודת לפי מינון האינסולין הגבוה שאתה מקבל.
    במקרים כאלו אפשר להוסיף מטפורמין לטיפול
    אנא התייעץ עם הרופא המטפל שלך בעניין זה
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו