שתיית חלב ניגר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שתיית חלב ניגר
    רחל
    30/03/2010

ד.נ. לא ירדתי, לצערי, לסוף דעתך, ולכן אחדד את שאלתי. אני שותה 3 ספלוני אספרסו ביום (עם חלב), בארוחות בוקר וערב, וכן אחה"צ בין הארוחות. בנוסף אני שותה רוויון, כדי להשלים את מיכסת הסידן היומית המומלצת. עד עתה שתיתי חצי כוס רוויון בארוחת בוקר וחצי בארוחת ערב, בהנחה שזה בסדר, עקב האינדקס הגליקמי הנמוך שלו. ואולם, לאחרונה, בבדיקות דם, עלתה רמת הסוכר שלי, כאשר עברתי את גבול הנורמה של גלוקוז בדם - ל- 103 מ"ג בצום (עם 6.1 המוג' מסוכרר). ברצוני לברר האם, למרות האינדקס הגליקמי הנמוך הנ"ל, הכמות הכוללת הנ"ל של חלב ניגר יכולה למנוע את הורדת/איזון הסוכר?( אם כן, איאלץ בוודאי להפחיתה). הדיאטנית לא סיפרה לי שהאינדקס הגליקמי של חלב - נמוך. לכן, עכשיו לאחר שגיליתי זאת, התעוררה אצלי השאלה הנ"ל. אנא תשובתך. אציין שאני רזה ופעילה, במצב טוב, ואין לי סיפור משפחתי. חג שמח. רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתיית חלב ניגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתית חלב

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    01/04/2010

שלום
    במידה ואת כוללת את סך שתיית החלב בכמות הכללית של פחמימות אשר לא אמורה להעלות מעל 50-55% מסך הקלוריות אז זה בסדר. במידה ורמות סוכר בצום עולות זה לאו דוקא עקב שתיית החלב. במידה ואת רוצה לצמצם בכמות הפחמימות ועדיין לקבל מספיק סידן בתזונה אז את יכולה לקחת כדור של סידן.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו