רמת פרולקטין גבוהה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• רמת פרולקטין גבוהה
    אילנה
    08/04/2010

אני בת 23. לפני כשנתיים המחזור פסק לי. רופא הנשים הרגיע ואמר שהמחזור יחזור. לאחר שהתעקשתי על בדיקות הורמונליות התברר כי רמת הפרולקטין מאד גבוהה בסביבות 3000.
    נשלחתי לאנדוקרינולוג ששלח אותי למ.אר.אי והתחלתי בטיפול של קבותרים 0.5. מיד קיבלתי מחזור שממשיך להיות סדיר ורמת הפרולקאין ירדה לנורמה. שאלתי היא עד מתי אצטרך לקחת את הכדור? האם זה הסדיר את המחזור? מה לגבי הריון? האם אפשר להכנס בשלב זה להריון זה לא מסוכן לעובר הקבותרים? מתי אפשר להפסיק את הכדור ולדעת שהכל תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמת פרולקטין גבוהה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרולקטינומה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    09/04/2010

שלום
    את לא ציינת אם אכן קיים ממצא בMRI ומה גודלו. בכל מקרה חלק נכבד מן השאלות את צריכה לדבר עם האנדוקרינולוג שלך. לעיתים במידה וערכיPRL תקינים ואין ממצא משמעותי בMRI ניתן להפסיק טיפול בCABOTRIM ולעקוב אחר PRL לאחר כשנתיים. בהריון במידה ומדבור בממצא קטן בMRI או שלא קיים ממצא אז לא נוטלים את התרופה. לגבי שאר השאלות מציעה שתשוחחי עם האנדוקרינולוג המטפל
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו