מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעילות בלוטת התריס בהריוןהילה09/04/2010
אני בהריון שלישיה בשבוע 7+4 ויש לי תת פעילות קלה של בלוטת התריס בערך 7.5 ונוטלת אלטרוקסין כבר שנה והערכך התאזן וכעת משהריתי עשיתי בדיקה והוא עלה חזרה ל7.5 אז האנדוקרינולוגית שלי העלתה לי את המינון ולאחר כמה ימים זה ירד ל4 ומשהו אז היא העלתה עוד קצת את המינון ואמרה לי לבוא אליה בעוד חודש (זה היה לפני 3 שבועות) כעת אני סובלת מבחילות אבל אוכלת אותו הדבר למרות זאת, מאוד מסודר ובריא ובשבוע וחצי האחרונים ירדתי 1.2 קילו, אני חוששת שזה מכך שאולי העלאת המינון גרמה לפעילות יתר של הבלוטה שזה קרה לי בעבר ואני רואה את הרופאה רק בעוד שבוע ורק ביום ראשון עושה בדיקת דם נוספת.
אני יודעת שתת פעילות מסוכנת להתפתחות העובר כי העובר זקוק להורמון ואם לאם יש חסר ועוד במיוחד שיש לי 3 :-) אז זה יכול לפגוע בהתפתחות המוח שלהם ואני חוששת שמא הירידה היא מפעילות יתר ושעוד שבוע של יתר פעילות תגרום גם נזק אחר לעוברים.
האם אכן פעילות יתר יכולה לגרום נזק כלשהו לעוברים בשלב זה של ההתפתחות שלהם?
האם ירידה בתחילת הריון היא טבעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות בלוטת תריס בהריון
ד``ר רוזני אברמוף-נס09/04/2010שלום
לTSH לוקח כ4 שבועות להגיע ליעד הרצוי ולכן בדיקה בעוד שבוע הוא הדבר הנכון.
בתחילת הריון מעט עודף של ELTROXIN לא מזיק אך מצד שני תת פעילות לא רצויה כפי שאת יודעת.
בהחלט יתכן אבל שהבחילות נובעות מן ההריון דוקא ולאו דוקא מן הטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והבהרה...
ענת10/04/2010לגבי הבחילות, ברור לי שהן מההריון ולא מהטיפול אבל השאלה שלי היתה אם הירידה במשקל יכולה להיות מההריון ולא מעודף אלטרוקסין כי אני אוכלת אותו הדבר למרות הבחילות ולא מקיאה ובכל זאת ירדתי בשבועיים האחרונים קילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהר ה
ד``ר רוזני אברמוף-נס11/04/2010שלום
בדיקות הדם יבהירו עד כה את בפעילות יתר. לא סביר שבמידה משמעותית. יותר סביר שמדובר בתחילת ההריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)