חצי בדיקת העמסת סוכר 100 גר'

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• חצי בדיקת העמסת סוכר 100 גר'
    azzary
    19/04/2010

שלום רב,
    אני בהריון שבוע 24+4. אין היסטוריה של סוכרת לא לי ולא במשפחתי. בסקירה מאוחרת גודל העוברית וכמות מי השפיר תקינים. ביצעתי בדית העמסת סוכר 50 גר' והתוצאה הייתה 137. עקב כך, נשלחתי ע"י רופאת הנשים להעמסת סוכר 100 גר'. ביצעתי את בדיקת הדם הראשונה ( Glucose (B) והשניה (GTT-Glucose 60). התוצאות היו, בהתאמה- 68 (מתחת לנורמה- 70-100) ו- 131 (בנורמה- 100-180). כ- 15 דקות לפני ביצוע הבדיקה השלישית חשתי ברע, התעלפתי ולאחר מכן הקאתי. עקב כך לא ניתן היה להמשיך בבדיקה. לפני קבלת התוצאות, רופאת הנשים המליצה לבצע שנית את הבדיקה, ולקחת כדור פרמין לפניה. אני מאד נרתעת לבצע את הבדיקה בשנית.. לאור התוצאות, האם ניתן להסיק משהו שאולי יכול "לשחרר " אותי ממנה?
    אודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    20/04/2010

שלום
    אכן הבדיקה בסקר היתה גבולית. הבדיקות של העמסת סוכר נראות טוב אך לא ניתן לקבוע מבלי לחזור על הבדיקה. זהו נושא שצריך לדון עם הגינקולוגים בעיקר כאלו העוסקים בסוכרת הריון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו