טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 45,חולה בסכרת סוג 2 כ5 שנים.בבדיקות האחרונות נדהמתי לגלות שחסר לי ויטמין D.התוצאה בבדיקה 16.80(25-OHׂ ׂ) כשהטווח התקין 30-100. האם זה קשור לתרופות אותן אני נוטלת בקביעות? התרופות הן:גלובן,גלוקופאג,סיבסטטיון,בזליפ,אנלדקס,מיקרופירין. כמו כן אני נוטלת תוספים קו אנזים 10 ואסידופולוס. בנוסף אני במעקב אולטראסאונד,סביב קישריות בבלוטת התריס.בנתיים אין שינוי בגודל הקישרית אשמח לקבל את חוות דעתך. בברכה נאווה שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לחלק נחכבד מן האוכלוסיה חסר ויטמין D (בשל חוסר חשיפה לשמש) אך לא בשל תרופות לאיזון סוכרת או מחלת בלוטת תריס. הטיפול הוא מתן קבוע של ויטמין D. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד