בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    אוריין
    03/05/2010

שלום לרופאות! לבתי בת ה- 18 היו לפני כשנה וחצי ערכים של 13,5 TSH. היא טופלה באלקטרוסין 100 4 פעמים בשבוע ובאלקטרוסין 50 3 פעמים בשבוע. כשנה וחצי טיפול זה איזן אותה, ועכשיו זה ירד ל- 0.17
    השאלה היא מה הסיבה לתנודות אלה, ומה ניתן לעשות כדי לאזן אותה שוב? האם יכול להיות שיש לזה קשר לדיאטה איטית ומבוקרת שהיא עושה דרך "שומרי משקל" עקב עלייה גדולה במשקל?(היא ירדה במשקל במשך כשנה וחצי כ- 13 ק"ג)
    אני שואלת את השאלות האלה מפני שהרופאה האנדוקרינולוגית אינה זמינה לי בימים אלה.
    מחכה לתשובה מהירה, כי אני מודאגת מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס (תוספת אינפורמציה)

אוריין
    03/05/2010

שכחתי לציין שלאחר קבלת התרופות ה- TSH של בתי התאזן לערכים של 4- 4.5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת פעילות בלוטת תריס

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    03/05/2010

שלום
    לעיתים קיימות תנודות בערכי TSH ויש צורך לשנות מינון. המינון אשר ניתן אינו קבוע.
    אחת הדוגמאות לכך היא ירידה במשקל, כאשר קיימת ירידה משמעותית במשקל, מעל 5 ק"ג נדרש פחות ELTROXIN . כאשר מתחילים טיפול בגלולות למניעת הריון או לחלופין כאשר נכנסים להריון נדרש מינון גבוה יותר של התרופה.
    נדרשת הורדה של מינון ELTROXIN אך אין בכך דחיפות וכדאי לחכות לתור עם האנדוקרינולוגית.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו