מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת טסטווירון בטסטומקסחן06/05/2010
שלום, אני באמצע שנות ה-40 שלי וצריך לקבל החלטה לגבי החלפת זריקת טסטווירון חודשי (250 מ"ג) בשימוש יומי בג'ל טסטומקס (50 מ"ג). בעקבות מקרה של דלקת קרום המוח בגיל 20, נפגע איזור ההיפופיזה/היפותלמוס במוחי ואני סובל מהיפואדרינליזם/היפוגונדיזם זה כ-25 שנה. מאז אני לוקח 5 מ"ג פרדניזון פעם ביום וזריקת טסטווירון פעם בחודש. בשנים האחרונות, התווספו לתרופות שאני לוקח על בסיס יומי סימבסטטין (20 מ"ג - בעקבות בעיית כולסטרול), אלטרוקסין (100 מק"ג - בעקבות המלצה של אנדוקרינולוג) וטבליות סידן + ויטמין די (בעקבות רגישות לחלב). בעקבות ההכנסה של טסטומקס לסל התרופות, המליצו לי להחליף את זריקת הטסטווירון בטסטומקס. ברצוני לדעת את דעתך לגבי היתרונות במהלך הזה. בעצת רופא, אני מנסה את הטסטומקס זה כמה חודשים והוא בסדר, אני רק חושש מהוספת עוד תרופה יומית - בעיקר לגבי העומס על הכבד. הוא גם יותר יקר וקצת יותר מעיק מאשר הזריקה, אבל הנקודות האלו ממש לא משמעותיות לעומת ההשפעה הארוך טווח של החלפת תרופה חודשית ביומית. אני רוצה גם לציין שאף פעם לא חשתי עליות או ירידות מהזריקה בתחילת החודש או סופו.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת טסטווירון בטסטומקס
חן11/05/2010שלום. אני לא רוצה להציק, אבל נדמה לי שדילגו על השאלה שלי. אפילו אם אין תשובה ברורה - אשמח לדעת על כן.
תודה רבה,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTESTOSTERONE
ד``ר רוזני אברמוף-נס12/05/2010שלום
במידה וחשת טוב עם הזריקה החודשית אז אתה יכול להמשיך. הTESTOMAX גורם לרמה יציבה יותר במשך החודש בלי העליות וירידות המלוות את הזריקה החודשית. קיים בשוק אך עדיין לא בסל הבריאות זריקה בשם NEBIDO אשר נתנתה אחת לשלושה חודשים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשירי טסטוסטרון
חן13/05/2010תודה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)