החלפת טסטווירון בטסטומקס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• החלפת טסטווירון בטסטומקס
    חן
    06/05/2010

שלום, אני באמצע שנות ה-40 שלי וצריך לקבל החלטה לגבי החלפת זריקת טסטווירון חודשי (250 מ"ג) בשימוש יומי בג'ל טסטומקס (50 מ"ג). בעקבות מקרה של דלקת קרום המוח בגיל 20, נפגע איזור ההיפופיזה/היפותלמוס במוחי ואני סובל מהיפואדרינליזם/היפוגונדיזם זה כ-25 שנה. מאז אני לוקח 5 מ"ג פרדניזון פעם ביום וזריקת טסטווירון פעם בחודש. בשנים האחרונות, התווספו לתרופות שאני לוקח על בסיס יומי סימבסטטין (20 מ"ג - בעקבות בעיית כולסטרול), אלטרוקסין (100 מק"ג - בעקבות המלצה של אנדוקרינולוג) וטבליות סידן + ויטמין די (בעקבות רגישות לחלב). בעקבות ההכנסה של טסטומקס לסל התרופות, המליצו לי להחליף את זריקת הטסטווירון בטסטומקס. ברצוני לדעת את דעתך לגבי היתרונות במהלך הזה. בעצת רופא, אני מנסה את הטסטומקס זה כמה חודשים והוא בסדר, אני רק חושש מהוספת עוד תרופה יומית - בעיקר לגבי העומס על הכבד. הוא גם יותר יקר וקצת יותר מעיק מאשר הזריקה, אבל הנקודות האלו ממש לא משמעותיות לעומת ההשפעה הארוך טווח של החלפת תרופה חודשית ביומית. אני רוצה גם לציין שאף פעם לא חשתי עליות או ירידות מהזריקה בתחילת החודש או סופו.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת טסטווירון בטסטומקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת טסטווירון בטסטומקס

חן
    11/05/2010

שלום. אני לא רוצה להציק, אבל נדמה לי שדילגו על השאלה שלי. אפילו אם אין תשובה ברורה - אשמח לדעת על כן.

תודה רבה,

חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• TESTOSTERONE

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    12/05/2010

שלום
    במידה וחשת טוב עם הזריקה החודשית אז אתה יכול להמשיך. הTESTOMAX גורם לרמה יציבה יותר במשך החודש בלי העליות וירידות המלוות את הזריקה החודשית. קיים בשוק אך עדיין לא בסל הבריאות זריקה בשם NEBIDO אשר נתנתה אחת לשלושה חודשים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשירי טסטוסטרון

חן
    13/05/2010

תודה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו