מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאורחת בפורום07/05/2010
שלום
השתלשלות המקרה:
לפני שנתיים כריתת בלוטת תריס עקב פפילרי+2 טיפולי יוד רדיואקטיבי 175 מיליקירי כל אחד.
תרגלובולין נשאר מדיד אך יציב!!! ללא שינויים באולטראסונד.
כעת מנסה להכנס להריון.
בבדיקת דם שביצעתי יצא כי פרולקטין שלי גבוהה 920!!!!
יום למחרת ביצעתי שוב את הבדיקה,והפעם הייתי ערנית 3 שעות,ושוב יצאה תוצאהגבוהה,אך הפעם 744
1 מה משמעות?האם ייפגע בסיכויים להרות???????????
2 יש קשר למחלה שלי?
3 כמה לערך צריך להיות הנורמה?האם יש פה חריגה עצומה?
להלן שאר הבדיקות:
LH 5.20
FSH 7.80
PROGESTERONE 5.8
ESTRADIOL E2 158
PROLACTIN 920
PROLACTIN 744 ( בדיקה יום אחרי)
TSH 0.1
T3 4.3
T4 17.3
אשמח אם תוכלי בבקשה להתייחס לכל השאלות.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לא תקינות
ד``ר רוזני אברמוף-נס08/05/2010שלום
1. יתכן וערכי PRL מעט מוגברים יכולים להפריע לכניסה להריון
2. הערך של PRL לא בשמיים אך חשוב לדעת מדוע: האם תרופות, סטרס או בעיה אחרת. חשוב לדעת אם המחזור תקין
3. אין קשר בין PRL לבין כריתת בלוטת תריס או סרטן בלוטת תריס אלא אם כן את לא נוטלת ELTROXIN הווה אומר תת פעילות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)