מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח בהיפופיזה , עליה במשקל ועיפותנען15/05/2010
שלום רב,
אני אחרי ניתוח בהיפופיזה בעקבות קושינג. לאחר הניתוח הקוישנג מוגר, ויש עדות בביפוסיה לתאים חיוביים ל- ACTH.
ערכי הקורטיזול בדם ובשתן תקינים.
מאידך, אין לי תאבון כלל ואני אוכלת מעט מאוד. למרות זאת בגלל הקוישנג מאוד עליתי במשקל ועכשיו המשקל שירד ב- 6 ק"ג תוך מספר ימים אחרי הניתוח לא יורד בכלל.
מאידך, אני סובלת מחולשה ועייפות מוגזמים. הגוף רועד לי מכל מאמץ הכי קטן, ומצד שני אני זקוקה לשעות שינה מאוד רבות. אני יכולה לישון 9 שעות בלילה, ולחזור ולישון ביום עוד 8-9 שעות, אבל לישון שוב 8-9 שעות בלילה. כך מדי יום. השיער והעור שלי שתמיד נטו להיות שמנים הפכו למאוד יבשים, ואני מוצאת את עצמי מתבלבלת בשמות של אנשים, ובכלל אומרת דברים שלא תמיד קשורים למה שצריך להגיד...
האם יש מצב שהורמון ה- TSH נפגע בניתוח וכעת הורמוני בלוטת המגן לא מיוצרים כראוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בהיפופיזה
ד``ר רוזני אברמוף-נס17/05/2010שלום
יתכנו שינויים הורמונלים ואף פגיעה בשאר הורמוני ההיפופיזה לאחר הניתוח ולכן נדרש מעקב צמוד של אנדוקרינולוג. איני יכולה לענות על שאלות ספציפיות כל כך מבלי לבדוק אותך או לראות את בדיקות הדם.
תפני בהקדם לאנדוקרינולוג המטפל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)