האם אני יכולה לנסות להכנס להריון?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• האם אני יכולה לנסות להכנס להריון?
    מעין
    27/10/2007

שלום, אני בת 32. בעקבות רצוני להיכנס להריון ביצעתי בדיקות לפני כחודש ועשרה ימים אשר העלו את התוצאות הבאות: tsh:11.14, ft4:12.6, ft3:4.64, tsi:218 בעקבות תוצאות אלו, אובחנתי כסובלת מתת פעילות תת קלינית ואני נוטלת מאז (מזה כחודש וכמעט שבוע) אלטרוקסין 100 מיקרוגרם, חמש פעמים בשבוע. לפני יומיים ביצעתי בדיקה חוזרת שהעלתה: tsh:1.32, ft4:19.4 שאלתי היא: האם אני יכולה להפסיק עם הגלולות ולנסות להיכנס להריון? או שרצוי להמתין עוד מספר שבועות ולראות שהכל באמת בסדר? מכיוון שחלף בסה"כ כחודש בערך מאז תחילת הטיפול, וכן בגלל שה- tsi שלי יצא מעט גבוה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני יכולה לנסות להכנס להריון?

פרופ' רפאל לובושיצקי
    28/10/2007

כעת את מאוזנת ואפשר להכנס להריון. נוכחות TSI גבוה אינה סיבה לא להכנס להריון. משמעותה שיהיה צרך לבדוק לילוד את תפקודי התריס מיד לאחר הלידה בשל אפשרות,אם כי לא ודאית של הפרעה בתפקוד הבלוטה.
    פרופ לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו