היפוגליקמיה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• היפוגליקמיה
    אביטל
    18/05/2010

בעלי חולה סוכרת נעורים, כעת הוא עם אנ-פי-אייץ' שגורם לו להרבה אירועי היפוגליקמיה, אני מאוד מוטרדת בעיקר כשזה קורה בלילה
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפוגליקמיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפוגליקמיה

ד''ר זהר לנדאו
    18/05/2010

שלום רב,
    יש שתי אפשרויות הגורמון פחות להיפוגליקמיה והן:
    מעבר לשימוש שאינסולין ארוך טווח, ללא שיאים בפעילות, כמו הלנטוס. אותו לוקחים פעם ביום, במקום ה - NPH.
    אפשרות שניה היא משאבת אינסולין, שבה אפשר לכוון את מינון האינסולין בלילה שיהיה נמוך יחסית.
    אכן, עם NPH יש יותר היפוגליקמיות ליליות.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערכי סוכר גבוהים עם ההשכמה בבוקר

אמירה
    21/05/2010

שלום,
    כשאני בודקת סוכר בבוקר לאחר שנת לילה אני מקבלת ערכים גבוהים מבעבר, בין 100 ל 120. במהלך היום בבדיקות לאחר ארוחות, (בין שעתיים לחמש שעות), הערכים המתקבלים הם בין 90 ל 130 ולאחר ארוחות עתירות פחמימות אני מקבלת ערכים עד 165. מה ההסבר לכך? האם אני סכרתית או מועדת לסכרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכרי סוכר עם ההשכמה בבוקר

ד''ר זהר לנדאו
    22/05/2010

שלום רב,
    ערכי סוכר בצום בין 100 ל - 125 נחשבים לערכים גבוהים, היכולים להעיד על מצב הנקרא "טרום סוכרת". במצב כזה יש לשקול ביצוע העמסת סוכר וכן לבדוק רמת HbA1c, בדיקה המעידה על רמות הסוכר במשך ה - 3 חודשים האחרונים.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי אמר הרופא בחו"ל שעד 126 בצום זה

סם
    28/05/2010

בסדר. וציין שכמעט כל שנה הרפואה מורידה את הרף אלמנת לשתף עוד מליונים לתעשיית התרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף

אביטל
    23/05/2010

מה עדיף במצב כזה
    משאבה שמחוברת לגוף באופן קבוע זה נוח? זה לא גורם לחולה פחות לחשב את האוכל ולהתחיל לזלזל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף?

ד''ר זהר לנדאו
    23/05/2010

שלום רב,
    לכל אחת מהאפשרויות הטיפוליות יש יתרונות וחסרונות.
    את צריכה לדון על הדברים עם הרופא המטפל שלך.
    החסרון הבולט של המשאבה הינו החיבור הקבוע. הגמישות הגדולה יותר באכילה הינה יתרון בעיני, לפעמים גורר עליה במשקל...
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו