סכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת
    אליהו
    30/10/2007

אני חולה סכרת כ-15 משנת 1993 בהיותי בן 32 ,מעולם ברוך השם לא הרגשתי את הסמפטומים של חולי הסכרת,כגון:צמא,עייפות,ושתן,אין תרופה של לקחתי,ואיני מצליח להיות מאוזן.
    לפני כשנתיים התחלתי להזריק אינסולין,וגם לא הצלחתי להגיע לערכים מאוזנים,אני במעקב בקופ"ח מכבי,לפני מספר חודשים התחלתי לקחת לנטוס,ועדיין איני מאוזן,ומגיע לערכים גבוהים בצום,בד"כ מעל 200 ,החלטתי להוסיף על על הלנטוס,את הנובמיקס 30 בין 40 ל-60 יחידות,ואין עדיין איזון,לפחות 3 פעמים היה לי היפו בלילה כשהזרקתי,משני הסוגים ,לפני 3 סוגים התחלתי להזריק לפני האוכל לנטס מהיר בשם אפידרה התחלתי עם 8 יח' הגעתי ל-20 יח' ואין איזון מה לדעתך אני צריך עוד לעשות?יש לציין שבבדיקת של HA1C הרמות מגיעות בין 6.5 ל-7.5 האם זה לא סוטר את רמות הסוכר הגבוהות שיש לי במהלך היום?
    היום לדוגמא קמתי עם רמת סוכר של 248 בצום,בכוונה הזרקתי אפידרה 20 יח' מבלי לאכול,בדקתי אחרי 30 דקות ירד ל-246 בדקתי אחרי כשעתיים עדיין מבלי לאכול ירד ל-195 אכלתי ארוחת בוקר ולאחר כשעה וחצי הערכים עלו ל-304 אני מיואש ולא יודע מה לעשות

אשמח האם תוכל לתת הצעה מועילה בכדי שאולי אצליח לשמור על ערכים נורמלים

תודה מראש
    אליהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ספיגת סידן

פרופ' רפאל לובושיצקי
    30/10/2007

לא צרפת מספיק נתונים לשם אבחנ המדוייקת של סיבת הסידן הנמוך ולכן איני יכול לאמר על התורשה דבר. מה היו רמות ההורמון PTH האם נמוכות?
    פרופ לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו