מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכרתאליהו30/10/2007
אני חולה סכרת כ-15 משנת 1993 בהיותי בן 32 ,מעולם ברוך השם לא הרגשתי את הסמפטומים של חולי הסכרת,כגון:צמא,עייפות,ושתן,אין תרופה של לקחתי,ואיני מצליח להיות מאוזן.
לפני כשנתיים התחלתי להזריק אינסולין,וגם לא הצלחתי להגיע לערכים מאוזנים,אני במעקב בקופ"ח מכבי,לפני מספר חודשים התחלתי לקחת לנטוס,ועדיין איני מאוזן,ומגיע לערכים גבוהים בצום,בד"כ מעל 200 ,החלטתי להוסיף על על הלנטוס,את הנובמיקס 30 בין 40 ל-60 יחידות,ואין עדיין איזון,לפחות 3 פעמים היה לי היפו בלילה כשהזרקתי,משני הסוגים ,לפני 3 סוגים התחלתי להזריק לפני האוכל לנטס מהיר בשם אפידרה התחלתי עם 8 יח' הגעתי ל-20 יח' ואין איזון מה לדעתך אני צריך עוד לעשות?יש לציין שבבדיקת של HA1C הרמות מגיעות בין 6.5 ל-7.5 האם זה לא סוטר את רמות הסוכר הגבוהות שיש לי במהלך היום?
היום לדוגמא קמתי עם רמת סוכר של 248 בצום,בכוונה הזרקתי אפידרה 20 יח' מבלי לאכול,בדקתי אחרי 30 דקות ירד ל-246 בדקתי אחרי כשעתיים עדיין מבלי לאכול ירד ל-195 אכלתי ארוחת בוקר ולאחר כשעה וחצי הערכים עלו ל-304 אני מיואש ולא יודע מה לעשות
אשמח האם תוכל לתת הצעה מועילה בכדי שאולי אצליח לשמור על ערכים נורמלים
תודה מראש
אליהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיגת סידן
פרופ' רפאל לובושיצקי30/10/2007לא צרפת מספיק נתונים לשם אבחנ המדוייקת של סיבת הסידן הנמוך ולכן איני יכול לאמר על התורשה דבר. מה היו רמות ההורמון PTH האם נמוכות?
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)