מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ANTI THYROID PEROXID זה אשימוטו?רחל01/06/2010
שלום ד"ר!
אני בת 25, בריאה, הריון ראשון שבוע 7, בבדיקת דם שעשיתי לפני 3 שבועות נמצא התוצאות כדלקמן:
TSH <0.03
T3 FREE 8
T4 FREE 18.6
FERRTIN 58
לפני שבוע עשיתי שוב בדיקת דם והתוצאה היא כדלקמן
TSH <0.03
T3 FREE 6.6
T4 FREE 17.2
THYROGLOBULIN <0.8
THYROGLOBULIN ab 116
ANTI THYROID PEROXID 713
האם זה הגיוני למצב של הריון או שיש לי בעיה חוצמיזה?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה בבלוטת תריס בהריון
ד``ר רוזני אברמוף-נס02/06/2010שלום
נוכחות נוגדנים בבדיקת דם מצביעה על HASHIMOTO אשר בעיקר גורם להפרעות בבלוטת תריס בתקופה שמייד לאחר הלידה.
בטרימסטר הראשון להריון תיתכן פעילות יתר אשר נובעת מעליה בהורמון BHCG המופרש מן השיליה ודורש לרוב מעקב בלבד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
aukv13/07/2010עברתי הפלה בשבוע ה12 כי לא היה דופק לעובר,
זה היה לפני חודש ושבוע, עשיתי היום שוב בדיקת דם לTSH
הTSH >0.03
T3 5.7
T4 13.3
ז"א הTSH עדיין מאוד נמוך הT3 וT4 בנורמה,
אני צריכה להמשיך לעקוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות יתר של בלוטת תריס
ד``ר רוזני אברמוף-נס14/07/2010שלום
כן חשוב להמשיך לעקוב ולברר .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)