מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לתשובה בקשר לחום השחרנינה01/06/2010
אני בת 32, נשואה ובעלי ואני מנסים להכנס להריון. אני שנתיים בלי גלולות וניסיונות ספונטאניים לא הניבו תוצאות. חודש שעבר התחלנו עם הבדיקות..
בשביל להבין קצת מה קורה בגוף שלי, התחלתי גם עם מדידות חום השחר, ושמתי לב שהטמפרוטרה שלי לפני ביוץ נעה בין 36.4 (הכי גבוה ורק פעם אחת) לבין 32.0...
הממוצע היה 36.3 בערך..
אחרי הביוץ הטמפרטורה נעה בין 36.5 ל36.7
כשעשיתי חיפושים על טמפ' ממוצעת ראיתי ששלי די נמוכה..
הבנתי גם שיש לי סימפטומים אחרים שצצו להם בשנים האחרונות שיכולים להעיד על בעיה..
- הזעת יתר - ממש טפטופים
- חוסר סיבולת לחום
- הכולסטרול שלי תמיד היה מאוד מאוד גבוה, למרות שתמיד השתדלתי לשמור לא לאכול יותר מדי שומנים ובשר..7 ואפילו אחרי דיאטות מיוחדות וכו' הרופא אמר שהגוף שלי מייצר עודף ואני צריכה להיות על תרופות ( 230/74 ביחד 304 אחרי דיאטות)
- הבדיקות האחרונות שעשיתי אצל רופא הנשים הראו סוכר 124 אחרי צום 8 שעות - זה ממצע חדש לגמרי ,אבל יש לנו בעיות סוכר במשפחה. (שאר הבדיקות תקינות)
- בשנים האחרונות אני גם מרגישה שאני סובלת מחרדתיות יתר מה שלא היה לי מעולם
עליתי במשקל הדרגתית בשלוש השנים האחרונות מאז שהתחתנתי (7-8 קילו) אז יחסתי את הסוכר הגבוה לזה... כרגע אני מנסה להוריד את האקסטרה הזה כי זה ממש מיותר בלי קשר לסוכר... אני מקווה כשאחזור למשקל נורמלי גם הסוכר יתאזן..
האם כל התופעות האלה מעידות על בעיה עם הבלוטות? יש לי תור אצל רופא נשים בעוד שבועיים ואני רוצה לדעת אם לבקש בדיקות מיוחדות.
מצטערת על האורך,
ותודה רבה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנה
ד``ר רוזני אברמוף-נס02/06/2010שלום
לגבי חום : לאחר הביוץ קיימת עליה קלה בחום. לא סביר שמדידת חום של 32 הנה אמינה.
אני מציעה להתייעץ עם גינקולוג בנושא ולגבי שאר הדברים את צריכה לפנות לאנדוקרינולוג אשר יבדוק אותך ויחליט איזה בדיקות נחוצות. סוכר מעל 100 בהחלט לא תקין במיוחד אם את מנסה להכנס להריון וכדאי לבדוק אם כבר עכשיו אי לך סוכרת או טרום סוכרת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה.. התכוונתי 36
נינה02/06/201036.0... הייתה טעות בהודעה המקורית שלי...
וכן אני מתכוונת לערוך עוד בדיקות בקשר לסוכר זה אכן מדאיג אותי...האם לחץ נפשי יכול להשפיע על רמת הסוכר?? (אפרופו החרדתיות הייתי בלחץ נוראי ביום לפני כשהייתי אצל רופא הנשים ובאותו בוקר מחשש שהבדיקות יהיו לא טובות...)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)