מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוספת תגובהסינטיה31/10/2007
פרופסור יקר
הוספתי נתונים נוספים עפ"י בקשתך ומסתבר שלא ראית אותי
בבקשה התייחס לבקשתי ע"ס הנתונים הנוספים בכותרת בלוטת התריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת תגובה
פרופ' רפאל לובושיצקי01/11/2007סינטיה יקרה,
איני רואה את הנתונים שהוספת. אנא כתבי שוב עם הנתונים ואענה.
בברכה,
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת תגובה
סינטיה04/11/2007פרופסור יקר
אני פשוט ארשום את מלוא תוצאות הבדיקות כדי שתוכל להתרשם ולהגיד אם יש לי בעיה עם בלוטת התריס:
- בבדיקת הדם הממצא החריג היחיד היה FT3 = 3.33 כאשר הגבול התחתון התקין הוא 3.5
- US תירואיד:
נובמבר 2005
אונה ימנית : עומק 13 ממ רוחב 13 ממ - אונה שמאלית : אונה שמאלית 8 ממ ,רוחב 11 ממ
נגע ציסטי 2 ממ באונה ימנית - ללא לימפאדנופטיה
ספטמבר 2007
אונה ימנית : עובי 14 ממ , רוחב 15 ממ - אונה שמאלית : עובי 14 ממ , רוחב 11 ממ
איסטמוס 2 ממ עומק
נוכחות קשרי לימפה
האם יש סיבה לשינוי הממדים של האונה השמאלית שכמעט הכפילה עובי מ- 8 ל-14 ממ?
אני גם סובלת מאסטמה ומתשישות כרונית ו במצבים של תשישות אקוטית יש לי דפיקות לב מואצות במשך שעות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
סינטיה06/11/2007פרופסור יקר
שוב החמצת אותי
מה עליי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
סינטיה06/11/2007אנא התיחס לנתונים של 4-11-2007
אני כל כך מחכה לתשובה שלך !!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
סינטיה06/11/2007אני מקווה שאם יהיו לי הרבה שורות אתה לא תפספס אותי שוב
נא התייחס לנתונים של 4-11-2007
בברכה
סינטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת תגובה
פרופ' רפאל לובושיצקי07/11/2007עברתי שוב על כל הפרטים שציינת בפנייתך הן לגבי הבדיקות והן לגבי התאור של הUS .
יש לך הרבה שאלות שיש לענות עליהן. להבנתי ומניסיוני , את צריכה להבדק על ידי אנדוקרינולוג מומחה שיתרשם ויוכל לענות על השאלות. איני יכול לענות על השאלות ללא בדיקת חולה.
מכיוון שאני עוסק בבדיקת חולים ולא בבדיקה של בדיקות מעבדה בלבד יש כאן קשי.איני מתחמק, אלא שהאינפורמציה הרפואית דרך בדיקות מעבדה בלבד לוקחה בחסר ותלושה.
שוב, אנא פני לאנדוקרינולוג במקום מגוריך.
בברכה,
פרופ לובושיצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
סינטיה07/11/2007תודה על תשובתך
במקור אני פניתי אליך כי הרופא האנדוקרינולוגי שראה אותי התעניין הרבה יותר בבדיקות מאשר בי בתור חולה ואף אמר כי אינו מוכן לשמוע אותי בכלל כי הבדיקה נראית לו תקינה.
והנה אתה מקבל ממני רק תשובות מעבדה ועונה כי אתה מטפל באנשים ולא בבדיקות. הלאוי שאמצא רופא כמוך. תבורך.
סינטיהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)