מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי סבילות לחוםלוהט07/06/2010
שלום רב,
אני בן 54 וסובל מזה כ-15 שנה מתת-פעילות של בלוטת המגן, מטופל ע"י אלטרוקסין במינון שעולה בהתמדה. המינון בשנים האחרונות 200 מ"ג ליום. מזה כשנתיים סובל מאי-סבילות לחום, הזעות קשות ביותר ולעיתים גם קוצר נשימה במאמץ הקל ביותר, למרות שאני יוצא להליכות בנות שעה מדי יום. התוצאות האחרונות של בדיקות הדם הן TSH = 0.24, Free T3 = 5.0, Free T4 = 16.3. אק"ג ואקו לב ב.מ.פ. ב-CT בטן ואגן - האדרנלים ב.מ.פ. ובקע היטאלי קטן של הקיבה לבית החזה ודיברטיקולוזיס. י.ל.ד מאוזן תרופתית, היפרליפדמיה מאוזנת תרופתית (כולל דיאטה ופעילות גופנית), BMI 29.1 . אבי נפטר מהתקף לב בגיל 58.
בעבר הייתי במעקב אנדוקריני אך פרט למעקב אחרי ה-TSH והתאמת מינון האלטרוקסין לא נעשה דבר ולכן חזרתי לטיפולו של רופא המשפחה.
אשמח לשמוע הצעות לבדיקות נוספות ו/או המשך טיפול.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעות
ד''ר זהר לנדאו07/06/2010שלום רב,
יתכן וההזעות קשורות למשקל היתר שלך.
האם יש לך אפשרות לרדת במשקל?
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי סבילות לחום - המשך
לוהט07/06/2010שלום ותודה על התשובה.
לצערי, אינני מצליח לרדת במשקל. במאמץ רב אני מצליח לעשות פעילות גופנית אבל אני מקבל תרופה נגד דיכאון המגבירה את התיאבון (ואני חושב שגם מאטה את חילוף החומרים) וניסיונות להחליפה בתרופה אחרת לא עלו יפה. האם הבדיקות שעברתי מספיקות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוהט מחום
ד''ר זהר לנדאו08/06/2010שלום רב,
נראה לי שהבירור שעברת מספק.
מציעה להתייעץ ליתר בטחון שוב עם הרופא שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)