מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפלה + היפר פעילות של בלוטת התריסרחל15/06/2010
אני בת 25, בריאה בד"כ, הייתי בהריון, באולטראסאונד ראשון נצפה עובר קן משהיה צריך להיות עם דופק חלש, אחרי שבוע עשיתי שוב אולטראונסד, ולא נצפה דופק, עברתי גרידה לפני שבוע וחצי, מהפעם ראשונה שעשיתי בדיקת דם בהריון, בלוטת התריס שלי היתה בהיפר,
הלכתי לאנדרוקרינולוגית, לפני שבוע וחצי והיא אמרה לי לעשות שוב בדיקת דם עוד שבוע- שבועיים, עשיתי היום, שבוע וחצי אחרי הגרידה, התוצאות של הבדיקה הן כדלקמן:
לפני 5 שבועות
TSH <0.03
T3 FREE 8
T4 FREE 18.6
FERRTIN 58
לפני שלושה שבועות:
TSH <0.03
T3 FREE 6.6
T4 FREE 17.2
THYROGLOBULIN <0.8
THYROGLOBULIN ab 116
ANTI THYROID PEROXID 713
היום:
TSH <0.03
T3 FREE 7.8
T4 FREE19.4
יש לי עדיין
257 HCG BETA
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
רחל15/06/2010האם זה שיש לי עדיין קצת BETA אומר שזה עדיין מההריון? או שיכול להיות שזה באמת בעיה (GRAVES),
דרכגב,
אין לנו במשפחה שום בעיה ידועה עם בלוטת התריס...
שוב תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד המשך =)
רחל15/06/2010האם אני יכולה במצב הזה, לנסות להכנס להריון? או שיש צורך למנוע? האם אני בכלל יכולה להכנס להריון במצב הזה?
ואם לא מה צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
ד''ר זהר לנדאו15/06/2010שלום רב,
יש לך יתר פעילות קלה של בלוטת התריס.
התייעצי עם האנדוקרינולוג שלך לגבי הצורך בטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי-
רחל17/06/2010האם העודף פעילות יכול להגרם כתוצאה מזה שהבטא עדיין לא התאפס, וזה תוצאה של ההריון, או שזה אכן בעיה וצריך לטפל?
הרופאה כתבה לי שאם עדיין יש בעיה לפני שאני מגיעה אני צרכה לעשות TC, האם היא התכוונה לCT או שיש בדיקה שנקראת TC, ואם יש כזו מהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתר פעילות
ד''ר זהר לנדאו17/06/2010שלום רב,
אני מניחה שיש לך יתר פעילות של הבלוטה, דבר שהיה כבר קודם.
לגבי הבדיקה: אינני יודעת מה זה TC...
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)