פעילות יתר בלוטת המגן - תוצאות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פעילות יתר בלוטת המגן - תוצאות
    נועה
    24/06/2010

שלום
    כבר מס' שנים אני סובלת מהיפרתריאוזים ומטופלת ע"י מרקפטיזול . לפני כשנה בעקבות התייצבות מצבי הטיפול התרופתי הופסק לחלוטין ע"י הרופא .. ובבדיקות דם חדשות התוצאות TSH 00.5 , T3-232, FT4-1.56 האם אני שוב במצב של היפר ? האם זה מצב חריף יחסית ? אני סובל לאחרונה מהמון כאבי ראש האם יש קשר ?

..ושאלה נוספת שחשובה לי ,עלי לעבור בדיקת פוליגרף לצורך תפקיד בעבודה האם יש השפעה למצבי כרגע על התאמתי לעצם הבדיקה (שכידוע מושתת על דופק , זעה , לחץ דם וכו'..) ??
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות יתר

ד''ר זהר לנדאו
    24/06/2010

שלום רב,
    רמת ה - TSH שלך נמוכה, איני יודעת מה ערכי הנורמה של המעבדה לגבי הורמוני FT4 ו - FT3.
    בכל אופן רמת TSH נמוכה כזו מעידה על יתר פעילות (אני מבינה שהרמה היא 0.05, אם הרמה היא 0.5 עדיין בתחום הנורמה של רב המעבדות).
    יתר פעילות של בלוטת התריס יכולה להביא לתחושה כללית לא טובה, הזעה, שלשולים, ירידה במשקל, נשיקת שיער, תחושה של דופק מהיר.פחות ממתואר כאב ראש.
    לגבי פוליגרף - איני יודעת לענות על שאלה זו. כדאי להפנותה לאנשי מעבדת הפוליגרף.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו