מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעילות יתר בלוטת המגן - תוצאותנועה24/06/2010
שלום
כבר מס' שנים אני סובלת מהיפרתריאוזים ומטופלת ע"י מרקפטיזול . לפני כשנה בעקבות התייצבות מצבי הטיפול התרופתי הופסק לחלוטין ע"י הרופא .. ובבדיקות דם חדשות התוצאות TSH 00.5 , T3-232, FT4-1.56 האם אני שוב במצב של היפר ? האם זה מצב חריף יחסית ? אני סובל לאחרונה מהמון כאבי ראש האם יש קשר ?
..ושאלה נוספת שחשובה לי ,עלי לעבור בדיקת פוליגרף לצורך תפקיד בעבודה האם יש השפעה למצבי כרגע על התאמתי לעצם הבדיקה (שכידוע מושתת על דופק , זעה , לחץ דם וכו'..) ??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות יתר
ד''ר זהר לנדאו24/06/2010שלום רב,
רמת ה - TSH שלך נמוכה, איני יודעת מה ערכי הנורמה של המעבדה לגבי הורמוני FT4 ו - FT3.
בכל אופן רמת TSH נמוכה כזו מעידה על יתר פעילות (אני מבינה שהרמה היא 0.05, אם הרמה היא 0.5 עדיין בתחום הנורמה של רב המעבדות).
יתר פעילות של בלוטת התריס יכולה להביא לתחושה כללית לא טובה, הזעה, שלשולים, ירידה במשקל, נשיקת שיער, תחושה של דופק מהיר.פחות ממתואר כאב ראש.
לגבי פוליגרף - איני יודעת לענות על שאלה זו. כדאי להפנותה לאנשי מעבדת הפוליגרף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)