מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעילות בטרימסטר שלישינועה06/07/2010
שלום לכם,
אני בת 36, נמצאת בשבוע 27 להריוני השלישי.
מזה כ- 4 שנים איני מטופלת באלטרוקסין לאחר מספר שנים בהם נטלתי 150-300 מק"ג לשבוע לאחר קבלת תוצאות TSH בין 5-7. בשלוש השנים האחרונות ביצעתי מעקב ותוצאות ערכי ה- TSH וה- FT4 היו תקינות לחלוטין.
בהיריון השני לא נטלתי כלל כדורים.
לפני כשנה וחצי טען אנדוקרינולוג כי ייתכן ובכלל לא הייתי צריכה לקחת את הכדורים ואולי "נפלתי בין הכסאות בגלל הסקאלה"...(!?)
בהיריון הנוכחי ביצעתי בדיקה בשבוע 7 -
TSH-2.73
FT4-13.1
עכשיו אני בשבוע 27 וביקשתי מהרופא לבדוק שנית את הפרמטרים -
TSH-5.09
FT4-11.3
שאר הבדיקות תקינות לחלוטין (2 סקירות, העמסת סוכר גדולה, חלבון עוברי וכו')
האם להתחיל לטול שוב אלטרוקסין? האם יש מקום לדאגה מהסיבות הידועות?
אשמח לתשובה מהירה...
נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות בלוטת תריס
ד``ר רוזני אברמוף-נס06/07/2010שלום
קיימת תת פעילות קלה מאד של בלוטת תריס. בכל מקרה ההמלצה היא טיפול אם כי לא צפוי נזק לך או לעובר. ההמלצה לטיפול נובעת מהרצון להביא אותך למצב אופטימלי בהריון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)