מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בלוטת תריס אחרי לידהעדי07/07/2010
שלום,
אני 4 חודשים אחרי לידה. לא היו לי מעולם בעיות בבלוטת התריס ובד"כ בבדיקות כלליות יש לי בסביבות TSH=1.5 .
בשליש הראשון הערך ירד ל-0.04 אבל הרופא אמר שזה אופייני וגם בגלל ההקאות ואכן זה חזר ל-1.5 אח"כ.
עכשיו אני 4 חודשים אחרי לידה- סובלת מחוסר תיאבון מוחלט וחולשה ולא יורדת בכלל במשקל (אפילו לא 100 גרם), לכן עשו לי שוב בדיקות ויצא TSH=0.79.
האם הערך נמוך עבורי למרות שנמצא בנורמה? (בד"כ 1.5 )האם זו הסיבה לחולשה ולחוסר תיאבון והאם עליי לעשות בדיקות נוספות ולפנות לאנדוקרינולוג? איזה עוד הורמונים אצלי יכולים להיות בעיה? אני מרגישה שהרופאת משפחה לא מתייחסת לתלונות שלי ברצינות ואומרת שהערך בסדר.
אודה לדעתכם בעניין וגם מה עליי לעשות .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי בלוטת תריס
ד``ר רוזני אברמוף-נס08/07/2010שלום
תפוקדי בלוטת תריס לאחר הלידה הם תקינים.
במידה ותקפידי על הידאטה לדעתי אין סיבה שלא תרדי במשקל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך. אבל אני בקושי אוכלת
עדי08/07/2010כי אין לי תיאבון בכלל.ויש לי גם תחוושת חנק בגרון שבאה והולכת בד"כ עם המחזור.לדעתי משהו בגוף שלי השתבש בעקבות ההריון. יש עוד הורמונים שעלי לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)