בלוטת תריס אחרי לידה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת תריס אחרי לידה
    עדי
    07/07/2010

שלום,
    אני 4 חודשים אחרי לידה. לא היו לי מעולם בעיות בבלוטת התריס ובד"כ בבדיקות כלליות יש לי בסביבות TSH=1.5 .
    בשליש הראשון הערך ירד ל-0.04 אבל הרופא אמר שזה אופייני וגם בגלל ההקאות ואכן זה חזר ל-1.5 אח"כ.
    עכשיו אני 4 חודשים אחרי לידה- סובלת מחוסר תיאבון מוחלט וחולשה ולא יורדת בכלל במשקל (אפילו לא 100 גרם), לכן עשו לי שוב בדיקות ויצא TSH=0.79.
    האם הערך נמוך עבורי למרות שנמצא בנורמה? (בד"כ 1.5 )האם זו הסיבה לחולשה ולחוסר תיאבון והאם עליי לעשות בדיקות נוספות ולפנות לאנדוקרינולוג? איזה עוד הורמונים אצלי יכולים להיות בעיה? אני מרגישה שהרופאת משפחה לא מתייחסת לתלונות שלי ברצינות ואומרת שהערך בסדר.
    אודה לדעתכם בעניין וגם מה עליי לעשות .
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת תריס אחרי לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפקודי בלוטת תריס

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    08/07/2010

שלום
    תפוקדי בלוטת תריס לאחר הלידה הם תקינים.
    במידה ותקפידי על הידאטה לדעתי אין סיבה שלא תרדי במשקל.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך. אבל אני בקושי אוכלת

עדי
    08/07/2010

כי אין לי תיאבון בכלל.ויש לי גם תחוושת חנק בגרון שבאה והולכת בד"כ עם המחזור.לדעתי משהו בגוף שלי השתבש בעקבות ההריון. יש עוד הורמונים שעלי לבדוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו