TSH

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• TSH
    תמר
    15/07/2010

שלום רב,
    אני בת 25, בריאה, במשקל תקין, התרופה היחידה שאני נוטלת היא גלולות מסוג יסמין.

לפני כשנה בבדיקת דם שיגרתית הופיעה עליה קטנה מעל הטווח בערכי ה- TSH (קצת מעל 4) חשוב לציין רק ששאר הבדיקות, כולל ה-FT4 היו תקינות ולא היו לי שום תסמינים.
    לאחר בדיקה נוספת (לאחר חודשיים) שוב נראו אותן התוצאות (ואף הייתה עליה קטנה נוספת).
    החלטתי להחליף את הגלולות אותן אני נוטלת מזה 8 שנים- דיאנה, לגלולות חלשות יותר- יסמין.
    מזה ארבעה חודשים אני על הגלולות החדשות ושוב עשיתי בדיקת דם- הפעם ה-TSH עלה למעל 7!
    גם הפעם כל השאר תקין ואין לי סימפומים.

מה דעתך?
    יש לי סיבה לדאוג? לעקוב?
    מה יכולה להיות הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TSH

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההודעה ברחה למטה...

תמר
    16/07/2010

אשמח לקבל תשובה לשאלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תת פעילות בלוטת תריס

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    18/07/2010

שלום
    את סובלת מתת פעילות קלה של בלוטת תריס אשר מוחרפת ע"י טיפול בגלולות.
    במידה ואת עייפה או קיימות תלונות אז ניתן ELTROXIN או לעקוב. אין צורך להפסיק טיפול בגלולות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת..

תמר
    19/07/2010

תודה על המענה.
    אשמח אם תוכלי להסביר לי למה לא להפסיק את השימוש בגלולות?- הרי הן מחריפות את הבעיה.

שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב..

תמר
    09/09/2010

סליחה שאני מקפיצה את ההודעה הזאת שוב אבל לא קיבלתי מענה.
    אשמח מאוד לתשובה- תודה רבה.

אם אכן אלה הגלולות- למה שלא אפסיק את השימוש בהן?
    למה לחכות שיופיעו הסימפטומים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמר

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    09/09/2010

שלום
    אני מציעה שאז השיחה הזאת תעשי עם האנדוקרינולוג שלך אשר יכול להסביר לך את השיקולים לכאן ולכאן. אני פשוט אומרת לא חייבים להפסיק טיפול בגלולות אלא אפשר לטפל בתת פעילות בלוטת תריס.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו