מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- TSHתמר15/07/2010
שלום רב,
אני בת 25, בריאה, במשקל תקין, התרופה היחידה שאני נוטלת היא גלולות מסוג יסמין.
לפני כשנה בבדיקת דם שיגרתית הופיעה עליה קטנה מעל הטווח בערכי ה- TSH (קצת מעל 4) חשוב לציין רק ששאר הבדיקות, כולל ה-FT4 היו תקינות ולא היו לי שום תסמינים.
לאחר בדיקה נוספת (לאחר חודשיים) שוב נראו אותן התוצאות (ואף הייתה עליה קטנה נוספת).
החלטתי להחליף את הגלולות אותן אני נוטלת מזה 8 שנים- דיאנה, לגלולות חלשות יותר- יסמין.
מזה ארבעה חודשים אני על הגלולות החדשות ושוב עשיתי בדיקת דם- הפעם ה-TSH עלה למעל 7!
גם הפעם כל השאר תקין ואין לי סימפומים.
מה דעתך?
יש לי סיבה לדאוג? לעקוב?
מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההודעה ברחה למטה...
תמר16/07/2010אשמח לקבל תשובה לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות בלוטת תריס
ד``ר רוזני אברמוף-נס18/07/2010שלום
את סובלת מתת פעילות קלה של בלוטת תריס אשר מוחרפת ע"י טיפול בגלולות.
במידה ואת עייפה או קיימות תלונות אז ניתן ELTROXIN או לעקוב. אין צורך להפסיק טיפול בגלולות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
תמר19/07/2010תודה על המענה.
אשמח אם תוכלי להסביר לי למה לא להפסיק את השימוש בגלולות?- הרי הן מחריפות את הבעיה.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב..
תמר09/09/2010סליחה שאני מקפיצה את ההודעה הזאת שוב אבל לא קיבלתי מענה.
אשמח מאוד לתשובה- תודה רבה.
אם אכן אלה הגלולות- למה שלא אפסיק את השימוש בהן?
למה לחכות שיופיעו הסימפטומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר
ד``ר רוזני אברמוף-נס09/09/2010שלום
אני מציעה שאז השיחה הזאת תעשי עם האנדוקרינולוג שלך אשר יכול להסביר לך את השיקולים לכאן ולכאן. אני פשוט אומרת לא חייבים להפסיק טיפול בגלולות אלא אפשר לטפל בתת פעילות בלוטת תריס.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)