תת פעילות השימוטו, ושומנים בדם

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תת פעילות השימוטו, ושומנים בדם
    אישה
    07/11/2007

סובלת מתת פעילות והשימוטו מטופלת באלטרוקצין 50 פעם ביום. תוצאה: TSH-5.312, T4-15.3. האם אני מאוזנת? רמת הכלורסטרול לאחר לקיחת פרבסטטין 20= 224. תפקודי כבד מעט בעלייה.,מיזה מספר שבועות סובלת מכאבי תופת בשרירי ומפרקי הירכיים. בדיקת צפיפות העצם: גבולית וזאת לאחר לקיחת יום יום כדור ויטהקל+מינרלים. תוצאה איסוף שתן 24 שעות לסידן הוא: קלציום URINE- 135, קלציום - U SAMPLE = 22.5. האם הבדיקות שלי הנ" ל תקינות, האם להפסיק את הכדורים להורדת הכלורסטרול בגלל כאבי שרירים נוראיים, כי לפני כן הרופא ניסה לתת לי סימבסטטין 20 וכל הגוף כאב מאד ולכן עבר לפרבסטטין וגם יש לי כאבי תוספת בירכיים. מה עושים לאור הנ"ל , ואיך אתה מתרשים מתוצאות הבדיקות. רב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

פרופ' רפאל לובושיצקי
    08/11/2007

תת פעילות בלוטת התריס יכולה להיות כרוכה ביתר שומנים בדם. טפול אופטימלי עם אלטרוקסין בלבד יכול לתקן את תפקודי התריס וגם את שומני הדם. בדרך זו לחסוך טפול בתרופה נוספת. אנא פני לאנדוקרחנולוג להחלטות.
    פרופ לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ' רפאל לובושיצקי
    08/11/2007

תת פעילות בלוטת התריס יכולה להיות כרוכה ביתר שומנים בדם. טפול אופטימלי עם אלטרוקסין בלבד יכול לתקן את תפקודי התריס וגם את שומני הדם. בדרך זו לחסוך טפול בתרופה נוספת. אנא פני לאנדוקרחנולוג להחלטות.
    פרופ לובושיצקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו