מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- על סף ייאוש.מיכל15/07/2010
אני בת 31, כל חיי הייתי בריאה ושקלתי בין 48-52 ק"ג (תלוי בתקופות). לפני כקצת פחות משנה, הופיעה לי בצקת בקרסול רגל שמאל שהלכה והחמירה. עברתי אין ספור בדיקות, אורטופד, כירורג כלי דם, ראומטולוג, דופלר, אולטראסאונד רקמות ואף אחד לא ידע מה פשר הבצקת. עברתי דיקור סיני שמעט עזר אך לא פתר את הבעיה ואני נאלצת עדיין ללכת עם תחבושת אלסטית. בחודש האחרון הבצקת החמירה והופיעה גם בקרסול ימין. שתי הרגליים בצקתיות ונפוחות עד הברך. בנוסף יש לי נימול גם ברגליים וגם בידיים. בערך בתקופה שהתחילה הבצקת ברגל שמאל (לפני שנה) התחלתי גם לעלות במשקל באופן לא סביר ועד עתה עליתי 12 (!!) ק"ג, לציין שאני מקפידה על תזונה ופעילות גופנית סדירה ומרובה ועדיין אני מתנפחת. דבר נוסף הוא שעם הופעת הבצקת הראשונה הפסיק לי המחזור לארבעה חודשים ומאז הוא חזר אחרי טיפול הורמונולי אבל הוא עדיין לא ממש סדיר. לאחרונה התחילה לי גם נשירת שיער אינטנסיבי ואני כולי ממש נפוחה, הפנים, הידיים. הופיעו לי פצעים באיזור החזה שלא עוברים ואני מאוד עייפה ומדוכאת. דבר נוסף זה שאני מזיעה בצורה קיצונית שזה גם חדש. עשו לי בדיקה של בלוטת התריס והתוצאה יצאה בסדר. בבדיקות דם האחרונות קיבלתי תשובה של אנמיה קלה וחוסר בפרוטאין וכולסטרול גבוה.
לציין רק שאני נמצאת בלחץ נפשי בחיי האישיים בשנה האחרונה מה שלא מוסיף ובטח אף מקצין. אני כבר נואשת מלהבין מה עובר עלי ועל הגוף שלי ולא יודעת איזה רופא עוד לראות ומה לעשות והתסכול גדול. מישהו אמר לי שאני צריכה לעשות בדיקות של פרופיל אנדוקריני מלא, מה זה אומר? מה זה יכול להיות שיש לי? אני פשוט מיואשת כבר מלעבור בין רופאים ובדיקות שלא מוצאים כלום וזורקים אותי מאחד לשני במשך שנה שלמה... אני עובדת המון על הרגליים ונהיה לי ממש קשה לעמוד יום שלם בגלל הבצקות, חייבת עזרה!!
המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
ד''ר זהר לנדאו15/07/2010מיכל שלום,
קשה לייעץ במקרה כזה באמצעות האינטרנט.
נראה לי שאת צריכה רופא שיראה אותך בשלמותך וינסה להבין את התמונה הכללית.
זה יכול להיות רופא משפחה או פנימאי או אנדוקרינולוג.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקות
ד``ר רוזני אברמוף-נס15/07/2010שלום
הרי עברת בירור נרחב ולא נמצאה סיבה.
כמובן שעל גבי EMAIL לא ניתן לחוות דעה על האבחנה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)